• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Opalanie sie nago

Mężczyzna

Siwy1945

Podrywacz
Cuckoldy, wszędzie cuckoldy... 🤮
Jak pisałam wcześniej w czasach studiów lubiłam opalać się nago bo była taka możliwość, teraz za bardzo nie mam gdzie.
Jeśli chcesz to znajdziesz miejsce żeby właśnie opalać sie nago ja jutro właśnie planuje trochę skorzystać ze słońca opalać się i trochę popływać 😉 A tu jedno zdjęcie z przed kilku dni

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Odnoszę wrażenie, że nasze społeczeństwo robi się coraz bardziej otwarte i odważniejsze w kwestiach cielesnych. Stąd widok kobiet (oczywiście nadal pojedyncze przypadki) opalających się topless nie jest już niemożliwy na naszych plażach czy kąpieliskach. Oczywiście, takie przemiany społeczne wymagają czasu, ale trend idzie w kierunku swobodnego odsłaniania ciała. Ci już widać po frekwencji na plażach NN nad Bałtykiem 😊

Mężczyzna

Tomasz (Kasia)

Seks Praktykant
Cuckoldy, wszędzie cuckoldy... 🤮
Jak pisałam wcześniej w czasach studiów lubiłam opalać się nago bo była taka możliwość, teraz za bardzo nie mam gdzie.
Akurat z tą parnerką miałęm kilka 3. z jej koleżankami ;) więc po prostu byliśmy otwarci na seks, ale widzę, że coś Ci się stało i odzywasz się na każdy temat ;) proponuje zmienić forum jak Ci coś nie odpowiada.

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
W Niemczech, zwiedzając okolicy, przypadkiem trafiłem na takie miejsce przy jeziorze. Niby plaża ale krzaki dookoła i to dodaje intymności. Szukasz wolnego miejsca pomiędzy tymi krzakami i śmiało się opalasz nago.

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
Fajnie po prostu wywalić się w miejscu gdzie nie ma dzieci, cisza, spokój a do tego przy okazji można popatrzeć sobie na fajnych nagich chłopaków i powygrzewać tyłek 😁 :devilish:

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Nudyzm nie ma kręcić. Ma być formą relaksu dla ciała i umysłu, a nie szukaniem bodźców wśród nagich ludzi.
Raczej wśród obcych, nagich ludzie to nie będzie relaks... po chuj robić coś wbrew sobie, na co nie ma się ochoty?
Opalałam się nie raz nago, pisała w tym wątku, ale plaża nudystów to nie dla mnie.

przy okazji można popatrzeć sobie na fajnych nagich chłopaków i powygrzewać tyłek 😁 :devilish:
Albo włochatych tatuśków i dziadków z bebzonami 🤑

Mężczyzna

haster692

Cichy Podglądacz
Fajnie po prostu wywalić się w miejscu gdzie nie ma dzieci, cisza, spokój a do tego przy okazji można popatrzeć sobie na fajnych nagich chłopaków i powygrzewać tyłek 😁 :devilish:
Z tymi dziećmi, to nie do końca. Wśród nudystów również są całego rodziny golasów, które uczęszczają na plaże. Nie ma w tym nic niezwykłego.

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
Nie przesadzaj, każdy z nas jest inny, ale nie oznacza to że trzeba kogoś oceniać i demonizować. Jeśli brzuchaty, włochaty tatusiek lubi się opalać nago, to co komu do tego?

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Nie przesadzaj, każdy z nas jest inny, ale nie oznacza to że trzeba kogoś oceniać i demonizować. Jeśli brzuchaty, włochaty tatusiek lubi się opalać nago, to co komu do tego?
no niech się opala jak lubi, ale ja nie chcę oglądać dlatego opalaniu nago mówię TAK, ale nie w takim miejscu, wolę sama albo z koleżankami gdzie nikt nas nie widzi

Kobieta

Magia2000

Erotoman
IMHO - kiepskie podejście - jeśli miejsce gdzie się opalamy, przebywamy determinuje jak kto wygląda. No bardzo słabe to.
To nie miejsce gdzie się opalasz decyduje o tym jak wyglądasz....
Skoro nie lubię takich widoków, to nie chodzę na takie plaże, gdzie tu kiepskie podejście? Mam tam iść wbrew sobie? Po co?
Jak nie lubisz disco polo, to nie chodzisz na koncerty Zenka, po co się katować? Można iść na inny koncert albo posłuchać muzyki w domu... kiepskie masz myślenie.