• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Opalanie sie nago

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Słońce brakuje ale opalanie trochę nadrobiłem 😎
Powtórzyłbym opalanie właśnie nago..😩

Mężczyzna

Tomasz (Kasia)

Seks Praktykant
Kiedyś moja ówczesna dziewczyna opalała się toples na plaży w Bułgarii, miała jakieś 20 lat, fajnie było :) Kręciło mnie to w tedy :) Goście zerkali :) W sumie jakby któryś podszedł i chciał nasmarować to pewnie zgodziłbym się :)

Mężczyzna

niekam88

Cichy Podglądacz
Nagie opalanie rozpocząłem jakoś w połowie maja, udało mi sie dopasowac dzien wolny i pogode, było z 1.5 h nagiego opalania, szkoda że sami Panowie byli, ale liczy sie fan bycia nago nad wodą

Mężczyzna

niekam88

Cichy Podglądacz
W domu w ogrodzie nago sie nie opalalem, sąsiedzi naokoło. Ale 2 lata temu nagie plażowanie zakończyło sie spontanicznym seksem z poznaną starszą sporo parą, seks z Panią, Pan oglądał

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz
Nie wyobrażam sobie lata bez wyjazdów na plaże nudystów. Plażuje na golasa od wielu lat, a co za tym idzie opalanie tylko na golasa. Najgorzej jak zdążę się opalić w spodenkach, a później trzeba białe uda i dupę wyrównać. 😂
Jak taka flaga Łotwy rzucam się w oczy. 😂

Mężczyzna

pawlakostin88

Cichy Podglądacz
Nago jeszcze mi się nie zdarzyło chociaż miejscówki już znalazłem, ale z racji tego, że na co dzień chodzę w stringach to już nie raz opalałem się z paseczkiem na tyłku na "zwykłych" plażach i było to ciekawe przeżycie jak zaglądali :D

Mężczyzna

Siwy1945

Podrywacz
Nago chyba jest najlepiej bo rownomiernie bez bialych sladow
Dokładnie zgadzam się z tobą w pełni najlepiej wygląda właśnie taka opalenizna gdzie jest opalone całe ciało równomiernie 😍 Zawsze opalam się nago to jest właśnie to co jest najlepsze nic nie zasłania ciał więc czego można chcieć więcej 🔥🔥

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Seks Praktykant
A jak było u was, jak pierwszy raz byliście na plaży nudystów? Jakiś stresik lekki? Czy to jest tak, jak z chipsami, na jednym się nie kończy. Jak się posmakuje, to już tylko chce się do golasow. Ja mam chęć, ale i też pewne opory... Pozdro!

Kobieta

Magia2000

Erotoman