to źle, że zasłaniają. Nie można tak samej się opalaćO ciekawe, lubię czasem leżeć topless na słońcu na tarasie. [Uprzedzam, nic nie widać- drzewa przy rzece zasłaniają ].
O ciekawe, lubię czasem leżeć topless na słońcu na tarasie. [Uprzedzam, nic nie widać- drzewa przy rzece zasłaniają ].
Proponuję plaże nudystów, mega przeżycieMam to szczęście że mam duży ogród i nie muszę nigdzie jeździć. W tym roku chcę zrobić takie mega intymne miejsce i może żona dołączy
Na razie muszę żonę trochę otworzyć na zrzucenie ciuchów. Ale plaża mnie kusi, oj kusiProponuję plaże nudystów, mega przeżycie
Polecam z czystym sumieniem byłem kilka razy i jest to coś niesamowitego opalać się między innymi nagimi ludźmi z świadomością że nikt na nikogo krzywo nie patrzy nie krytykuję , tylko po prostu korzysta z plaży wody i słońca . Chociaż pierwsze kilka razy były przyznaje trochę trudne po mimo że tak naprawdę nigdy nie przejmowałem opinia na mój temat tym co inni mówili a na początku kiedy zaczynałem opalać się nago czułem wzrok innych i to jak patrzą na mnie w szczególności na mojego penisa ponieważ w spoczynku ma może z 4,5 cm ale tak naprawdę później przestałem się tym przyjmować i już nie mam z tym najmniejszego problemu od kilku dobrych lat i teraz przy każdej okazji gdzie tylko mogę opalam się nago . Bo tak naprawdę nikt z tych osób które na początku trochę mnie zraziły do takiego opalania tak naprawdę nie wiedział co z tego maluszka robi się podczas wzwoduNa razie muszę żonę trochę otworzyć na zrzucenie ciuchów. Ale plaża mnie kusi, oj kusi
Założę się że wyglądasz cudownie podczas opalania nago , perfekcyjnie piękna uosobienie kobiecościja mam działkę gdzie teren ogrodzony mamy tujami, jak nikogo nie ma opalam się nago
Mam takie swoje miejsce nad rzeką dość rzadko uczęszczane przez innych , gdzie mogę się swobodnie opalać i wejść do wody co jakiś czas oczywiście nago
Niezła ripostaBo wybierasz odludne miejsca
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Uwielbiam jak moja żona chodzi nago (sauna) lub opalanie toplees. | Fetysze i perwersje | 57 | |
R | Opalanie sie nago | Seks | 190 | |
R | Opalanie sie toples | Seks | 21 | |
M | Opalanie topless - dziewczyny co sądzicie? | Sprawy kobiet | 46 | |
L | Pierwszy raz nago | Pierwszy raz | 8 |