• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

ONS

Kobieta

Aya

Podrywacz
Jak facet sypia z kobietami i się nie angażuje, to też jest to kurewstwo? Czy tylko kobiety mają siedzieć w domach, przy garach i szukać miłości życia, bo tylko to da im szczęście?

to byłoby dopiero smutne.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Czyli lubiący seks z konserwatywnym/romantycznym do niego podejściem nie są tu mile widziani? Rozumiem mam się wynieść 😂
Może to jest też tak, że ONS łamie pewien tradycyjny stereotyp o kobietach....że " one nie oddzielają miłości od seksu, tak jak potrafią to robić faceci".
Może ONS nas boli bo oznacza koniec pewnej romantycznej , może zbyt idealistycznej, epoki w historii świata i przeżywamy mniej lub bardziej świadomą żałobę związaną z jej przemijaniem.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Jak facet sypia z kobietami i się nie angażuje, to też jest to kurewstwo? Czy tylko kobiety mają siedzieć w domach, przy garach i szukać miłości życia, bo tylko to da im szczęście?

to byłoby dopiero smutne.
Dobrze wiesz, że nie o to chodzi. Nie chodzi o żadne mycie garów.
Szukanie miłości jest smutne?
Myślę, że odpuszczenie sobie szukania jest smutne.

Kobieta

Aya

Podrywacz
Dobrze wiesz, że nie o to chodzi. Nie chodzi o żadne mycie garów.
Szukanie miłości jest smutne?
Myślę, że odpuszczenie sobie szukania jest smutne.
Ale nie ma dwóch dróg i nic więcej. Jak przyjdzie to przyjdzie. Jak nie to nie. Smutne jest to, że od posiadania faceta uzależniasz szczęście kobiety.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ale nie ma dwóch dróg i nic więcej. Jak przyjdzie to przyjdzie. Jak nie to nie. Smutne jest to, że od posiadania faceta uzależniasz szczęście kobiety.
Hmmm....Nie o to mi chodziło. Widocznie źle się gdzieś wyraziłem.
Nie wiem czy w ogóle da się szczęście określać zero- jedynkowo, że jest, albo go nie ma. To wielowymiarowe zjawisko. W pewnych aspektach życia np zawodowym można być spełnionym, a w innych niekoniecznie.
Wg mojego romantycznego i naiwnego myślenia miłość na pewno zwiększa poczucie pełni szczęścia.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Na jeden raz nie ma szans. Problem robi się gdy ten seks jest powtarzalny. W tych friends with benefits. Ons jest najprostszy.
Widzę, że masz całe spektrum doświadczeń. Wg mnie szukasz tej miłości pod różnymi postaciami. Możesz zaprzeczać, ale ja tak to czuję....

Serio nic nie czułaś podczas ONS? Musiał ci się chyba podobać i coś tam gadać do rzeczy abyś mu się oddała, bo zakładam, że z debilem to chyba raczej nic ten tego, prawda? Jeśli tak, to chyba jednak coś czułaś...

Wiesz co jest dla mnie też smutne....Taka ty, czy Nieśmiała czy Saavi...wydajecie mi się inteligentnymi, mądrymi kobietami...Nie wiem ..Może nawet ładnymi....A jednak nie szukacie i , jak wnoszę po waszych wypowiedziach, nie potrzebujecie miłości. Nie rozumiem czemu nie stworzycie stałych i szczęśliwych relacji w tradycyjnym tego słowa znaczeniu.

Mężczyzna

banita.

Erotoman
Marcin 43 Sprawiasz na mnie wrażenie jakbyś układał klocki Lego w parze - na zasadzie niech każdy uklada jak chce.
I co jakiś czas zwracał uwagę współukładaczowi, że on robi to żle bo Ty wiesz co jest dla niego lepsze:)
To znaczy nie układacie jednej sceny. Kązdy układa osobna scenerię. Takie jest założenie

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ciekawe jest to, że jak maxis pisał o prostytutce, do której regularnie chodzi, to wszyscy psy na nim wieszali, ale ONS okazuje się w porządku.
Możliwe, że gość stworzy z nią głębszą więź i podchodzi do niej w bardziej humanistyczny sposób , bo tworzy jakąś więź, niż wszyscy którzy bzykają się na ONS 😉

Mężczyzna

banita.

Erotoman
Ciekawe jest to, że jak maxis pisał o prostytutce, do której regularnie chodzi, to wszyscy psy na nim wieszali, ale ONS okazuje się w porządku.
Możliwe, że gość stworzy z nią głębszą więź i podchodzi do niej w bardziej humanistyczny sposób , bo tworzy jakąś więź, niż wszyscy którzy bzykają się na ONS 😉
Wydaje mi się, że jak co jakiś czas Ci się zdarza, mieszasz pojęcia. nie wiem czy to bezwiednie, czy celowo?

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Wiesz co jest dla mnie też smutne....Taka ty, czy Nieśmiała czy Saavi...wydajecie mi się inteligentnymi, mądrymi kobietami...Nie wiem ..Może nawet ładnymi....A jednak nie szukacie i , jak wnoszę po waszych wypowiedziach, nie potrzebujecie miłości. Nie rozumiem czemu nie stworzycie stałych i szczęśliwych relacji w tradycyjnym tego słowa znaczeniu.
Nadgoniłam.

Oczywiście, że nie szukałam, sama mnie znalazła. Tylko tak ma to sens. I kto powiedział, że nie jestem w stałym związku?

A podejście tradycyjne nie jest dla mnie i to akurat już moja sprawa.

Rzeczywiście wielokrotnie podkreślasz, że tylko miłość da szczęście i tylko ten jeden jedyny. Ale to, jak zaznaczyła chyba @Aya, nie ten temat. W seksie nie szukamy miłości, jest tam dzikość, spełnienie, namiętność, przyjemność, błogość, możliwość odpłynięcia na chwilę. Jak się przy okazji znajdzie coś więcej to dla jednych super, dla innych słabo. Mają do tego prawo.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Świetny przykład podałeś. Maxis nie powinien był iść w kółko do jednej i tej samej prostytutki, już wykazywał oznaki zauroczenia. Co mogło mu złamać serduszko. Nawet mu radziłam zmienianie Pań prostytutek aby temu zapobiec.

Kobieta

Aya

Podrywacz
Hmmm....Nie o to mi chodziło. Widocznie źle się gdzieś wyraziłem.
Nie wiem czy w ogóle da się szczęście określać zero- jedynkowo, że jest, albo go nie ma. To wielowymiarowe zjawisko. W pewnych aspektach życia np zawodowym można być spełnionym, a w innych niekoniecznie.
Wg mojego romantycznego i naiwnego myślenia miłość na pewno zwiększa poczucie pełni szczęścia.
Ale to nie o tym temat. Seks nie musi się wiązać z miłością 🤦‍♀️
wyszłam z okropnego bagna, zwanego związkiem. Potrzebuję czasu sama dla siebie. Nie mogę teraz wchodzić w związki. Muszę popracować najpierw nad sobą.

Kobieta

LaVolpe

Podrywacz
Nie miałam tak, bo to nie dla mnie. Za szybko się zakochuję, miękka klucha uczuciowa ze mnie. I tylko dlatego mam tę blokadę, bo jako koncept to mi się podoba. I cieszę się, że wreszcie kobiety przestają być zahukane i nie dają się stygmatyzować osobom o... bardziej tradycyjnym myśleniu. Kobieta ma prawo chcieć seksu tak samo jak mężczyzna i ma prawo go brać. A reszta niech najlepiej pilnuje swojego podwórka, a nie zagląda na cudze 😊