• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

ONS

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Dla niewtajemniczonych.....ONS czyli "one night stand" ( kobieta/ facet na jedną noc)

Mam pytania ( do kobiet):
1. Czy byłyście kiedyś w takiej sytuacji/układzie/ relacji?
2. Jeśli tak to ile razy?
3. Jakie wrażenia/ wnioski/ przemyślenia? Czy poleciłybyście to swoim koleżankom/ przyjaciółkom?

Pytanie do wszystkich:
Jak myślicie....Jaki procent kobiet idzie na taki układ np w klubie?
Myślicie, że to marginalne zjawisko?
Jak jeszcze byłem sam to używałem do tego celu Tinder albo Badoo,przeważnie w 80% to były spotkania na jedną noc. Parę kobiet pisało mi,że szuka mężczyzny na jedną noc,niektóre kobiety udawały nie dostępne,jak wypiły to same się do mnie dobierały.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Poniekąd tak jest. Oczywiście nie wszyscy krytycy ale np. wiele kobiet na pewno uznają prostytutki za zło wcielone, bo ich mężowie czy partnerzy mogą korzystać z ich usług. No bo co to za problem, zapłacić parę stówek i iść do seksownej 18nastki na ostrą jazdę prawie jak najnowszym sportowym autem, gdy w domu czeka stary, wysłużony kombiak ze sporym przebiegiem i porysowanym zderzakiem.
Same sobie te krytyczni wybrały takiego przegrywa, który nie może się umawiać na ONS, a uszczupla majątek, płacąc za seks.
Każdy jest kowalem swojego losu.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Jak jeszcze byłem sam to używałem do tego celu Tinder albo Badoo,przeważnie w 80% to były spotkania na jedną noc. Parę kobiet pisało mi,że szuka mężczyzny na jedną noc,niektóre kobiety udawały nie dostępne,jak wypiły to same się do mnie dobierały.
Kurde Rocco...Ty to jesteś amant 😉😁
Co twoim zdaniem decydowało o twoim sukcesie w podrywie na takich portalach?

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Same sobie te krytyczni wybrały takiego przegrywa, który nie może się umawiać na ONS, a uszczupla majątek, płacąc za seks.
Każdy jest kowalem swojego losu.
Haha... Zabawne masz te teorie 😁
A czy zamężna kobieta w ogóle akceptowałaby że jej mąż umawia się z obcymi kobietami? 😁 No chyba że to taki cuckold w wersji damskiej 😆

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Poniekąd tak jest. Oczywiście nie wszyscy krytycy ale np. wiele kobiet na pewno uznają prostytutki za zło wcielone, bo ich mężowie czy partnerzy mogą korzystać z ich usług. No bo co to za problem, zapłacić parę stówek i iść do seksownej 18nastki na ostrą jazdę prawie jak najnowszym sportowym autem, gdy w domu czeka stary, wysłużony kombiak ze sporym przebiegiem i porysowanym zderzakiem.
Prostytucja to tylko taki przykład. Myślę, że dziewczyny z OnlyFans też możnaby do tego zaliczyć.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Haha... Zabawne masz te teorie
A czy zamężna kobieta w ogóle akceptowałaby że jej mąż umawia się z obcymi kobietami? No chyba że to taki cuckold w wersji damskiej
No jeśli pani nie akceptuje, to sama przyznaje się do tego, że wyszła za przegrywa. Za przegrywa* który nie może się umawiać na ONS.