• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Omorashi - czyli jak się posikałam, moja historia

Kobieta

xxxxxnati

Cichy Podglądacz
Hej! Mam 20 parę lat i jestem trans dziewczyną. Omorashi interesuję od najmłodszych lat, ale wszystko się zaczęło od sytuacji, w której się posikałam publicznie. Od zawsze miałam "mały" pęcherz i trochę nie umiałam długo wstrzymać siusiu i czułam dyskomfort, a zarazem tak wielki wstyd. Ale minęło kilka lat aż odkryłam omorashi, że istnieje coś takiego, nieistniejący fetysz niemal w Polsce, ale popularny zagranicą. Nie ukrywam, że jest to coś co jest częścią mnie i jestem tutaj dlatego, żeby poznać kogoś kto uwielbia np. desperację, samo posikanie się i wszelkie aspekty z tym związane jak zachowanie lub zapach, dźwięk. Estetykę ubioru i wiele innych. *Nie jest to pissing i nie lubię jak ludzie mylą te dwa pojęcia albo mieszają w to seks.

A więc szukam kogoś kto uwielbia ten temat 🤭

Mężczyzna

Luke-WettingFan

Cichy Podglądacz
No niestety (dla wszystkich odczuwających przyjemność z tzw wettingu) w Polsce jest to ciągle turbo niepopularne. W Niemczech czy Anglii w niektórych klubach czasami wręcz na porządku dziennym. I chyba jeszcze sporo wody w Wiśle upłynie zanim coś ruszy z kopyta w tym kierunku. Ja śledzę temat od kilkunastu lat, ale dopiero od 3/4 zauważylem, ciut większe zainteresowanie na forach polskojęzycznych.

Kobieta

xxxxxnati

Cichy Podglądacz
No niestety (dla wszystkich odczuwających przyjemność z tzw wettingu) w Polsce jest to ciągle turbo niepopularne. W Niemczech czy Anglii w niektórych klubach czasami wręcz na porządku dziennym. I chyba jeszcze sporo wody w Wiśle upłynie zanim coś ruszy z kopyta w tym kierunku. Ja śledzę temat od kilkunastu lat, ale dopiero od 3/4 zauważylem, ciut większe zainteresowanie na forach polskojęzycznych.
Zgadzam się, ale ma to swoje plusy i minusy, z jednej strony szkoda, że tak mało osób zna w ogóle to pojęcie, ale przynajmniej można poczuć się wyjątkowo znając parę osób w tym temacie i to miłe po prostu uczucie. Ważne, że w ogóle są takie osoby 😊

Mężczyzna

Luke-WettingFan

Cichy Podglądacz
Owszem, choć osobiście nie poznałem nikogo z takim zamiłowaniem w realu, więc z mojej perspektywy ciągle za mało wtajemniczonych 😉. Z Polski rozmawiałem jedynie z kilkoma osobami online, poza tym tysiące obejrzanych filmów na stronach obcojęzycznych.

Kobieta

xxxxxnati

Cichy Podglądacz
Owszem, choć osobiście nie poznałem nikogo z takim zamiłowaniem w realu, więc z mojej perspektywy ciągle za mało wtajemniczonych 😉. Z Polski rozmawiałem jedynie z kilkoma osobami online, poza tym tysiące obejrzanych filmów na stronach obcojęzycznych.
Ja dokładnie to samo mam, zagraniczne filmiki to normalnie inspiracja i fajne są, zwłaszcza te takie "estetyczne"

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Hej! Mam 20 parę lat i jestem trans dziewczyną. Omorashi interesuję od najmłodszych lat, ale wszystko się zaczęło od sytuacji, w której się posikałam publicznie. Od zawsze miałam "mały" pęcherz i trochę nie umiałam długo wstrzymać siusiu i czułam dyskomfort, a zarazem tak wielki wstyd. Ale minęło kilka lat aż odkryłam omorashi, że istnieje coś takiego, nieistniejący fetysz niemal w Polsce, ale popularny zagranicą. Nie ukrywam, że jest to coś co jest częścią mnie i jestem tutaj dlatego, żeby poznać kogoś kto uwielbia np. desperację, samo posikanie się i wszelkie aspekty z tym związane jak zachowanie lub zapach, dźwięk. Estetykę ubioru i wiele innych. *Nie jest to pissing i nie lubię jak ludzie mylą te dwa pojęcia albo mieszają w to seks.

A więc szukam kogoś kto uwielbia ten temat 🤭
A możesz wyjaśnić jaka jest różnica między omorashi a pissingiem. Interesują mnie te klimaty. Lubię czasami posikać się przez rajstopy.

Kobieta

xxxxxnati

Cichy Podglądacz
Różnica? Dla mnie to nie jest to samo, zwykle (a w sumie nawet zawsze) jak ktoś do mnie pisze o pissingu to nie porusza żadnej kwestii z omo, np. nie wspomina o desperacji, sytuacji z posikaniem w ubrania, historii z tym związanych albo o emocjach i reakcjach innych, tylko i wyłącznie robienie siku na kogoś i koniecznie z kimś, "bo jak inaczej" najczęściej słyszę, picie moczu, intymne rzeczy, ewentualnie robienie przez ubranie na kogoś i tyle albo często pissing jest dodatkiem do seksu itp. A więc to nie dla mnie

Mężczyzna

Luke-WettingFan

Cichy Podglądacz
Gwoli przykładu 😉 So fuckin hot 😁
1080P_8000K_219276401_Moment3.jpg.81e5f7104967c0d4a9b2b04234d08cbd.jpg

Mężczyzna

PerwersPiss

Nowicjusz
Takie posikanie się to może być dobry wstęp do mokrych zabaw na całego. Mnie kreci moczenie się w sexi ubraniu.

Mężczyzna

Luke-WettingFan

Cichy Podglądacz
Ostatnio za namową jednej koleżanki, która lubi kontrolę że tak powiem postanowiłem spróbować tej części omorashi, która się łączy z upokorzeniem publicznym, choć jak dla mnie to była bardziej ciekawość reakcji osób trzecich. I tak to się skonczyło: (podeślę jak tylko mi się zuploaduje)

Mężczyzna

łukowianin40

Seks Praktykant
Rozumiem że każdy ma swój fetysz. Jak widzę te zdjęcia to od razu jest skojarzenie ze starymi śmierdzącymi ludzmi nie trzymającymi moczu. Rozumiem wskoczyć do wody w ubraniu wtedy jest seksi.