• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ogłoszeniowa prawda

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
W ogóle to powinno się przenieść zwyczaje z internetu do reala, nosić w portfelu zdjęcie fiuta, podchodzić do nieznajomej kobiety "cześć, jestem Marek, a tak wygląda mój kutas. Masz ochotę?"

W temacie zdjęć miałam odwrotną sytuację, na otrzymanych fotkach wydawał się taki normalny, w rzeczywistości był większy.
Niestety, Panowie, którzy od początku są chętni na wysyłanie nudesów zwykle nie są chętni na spotkania.
Hahaha...Z jednej strony wyśmiewasz pokazywanie takich fotek, a z drugiej przyznajesz, że spotykałaś się z facetami, którzy je pokazywali.
No to przyznaj się wreszcie....Kręci Cię to, czy nie....bo narazie to widzę w Tobie niespójności, brak konsekwencji, a może też po prostu brak odwagi, jak w przypadku z czarnymi.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Hahaha...Z jednej strony wyśmiewasz pokazywanie takich fotek, a z drugiej przyznajesz, że spotykałaś się z facetami, którzy je pokazywali.
No to przyznaj się wreszcie....Kręci Cię to, czy nie...
Gdybyś rozumiał to co czytasz, to byś zauważył, że nie wyśmiewam pokazywania fotek o ile to pokazywanie jest na życzenie/za zgodą osoby, której je pokazujesz. Wyśmiewam ludzi, którzy na dzień dobry wysyłają kutasa nie zważając na to, czy ja w ogóle chcę go oglądać.... z takim nie mogłabym się spotkać, bo po prostu rozmowa by nie była kontynuowana.
bo narazie to widzę w Tobie niespójności, brak konsekwencji,
Dziękuję za ocenę o którą nie prosiłam.
a może też po prostu brak odwagi, jak w przypadku z czarnymi.
Nie sypiam z czarnymi bo mnie to brzydzi a nie dlatego, że nie mam odwagi. To nie jest ten wątek.

Ostatnia edycja: