• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Odrażające fetysze

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Dla mnie odrażające są takie, gdzie jedna osoba jest krzywdzona na siłę, do bólu, a w szczególności, gdzie jest kaleczona. W sumie też scat.

Wyjątek co do mocnej przemocy stanowi dla mnie, gdy krzywdzony jest silniejszy mężczyzna a dominującą jest kobietą, lub kobiety. To mogę trochę znieść. 😉

Mężczyzna

kazuya

Podrywacz
Te związane z dziećmi albo zwierzętami.
Pozostałe - jak kręcą obie strony i nie dotyczą mnie - to niech sobie tam fetyszują :p

Te dwa co wymieniłeś to nie są żadne fetysze tylko zwykłe przestępstwa i wynaturzenia. Tak samo kazirodztwo.

Ja nie akceptuje niczego co ma jakiekolwiek elementy przemocy, bólu. Żadne zabawy w niewolnika/niewolnice. Tak samo mocna dominacja to nie moja bajka. I żadne fetysze "medyczne" typu lewatywa czy cewnikowanie.

Natomiast sama fizjologia ( pissing ) jest dla mnie spoko :D

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Ja nie akceptuje niczego co ma jakiekolwiek elementy przemocy, bólu. Żadne zabawy w niewolnika/niewolnice. Tak samo mocna dominacja to nie moja bajka. I żadne fetysze "medyczne" typu lewatywa czy cewnikowanie.
W sensie, że nie chcesz sam doświadczać takich praktyk, czy nie podoba się jak ktoś to robi?
Bo jak sam to spoko, ale jak nie akceptujesz u kogoś, to nie rozumiem, są tacy co lubią zadawać ból i tacy co lubią aby im ten ból zadawano. Nic nam do tego.

Mężczyzna

kazuya

Podrywacz
No mowa jest o fetyszach które nas odrzucają więc to oczywiste że sam nie chciałbym ich doświadczać. Ale i ogólnie też mi się nie podobają.