• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Odpowiedni wiek na seks

Status
Zamknięty.

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
Zgadzam się... W pewnych sprawach lepiej nie ryzykować... Choć z drugiej strony fajnie jest na to czekać... Nawet to ślubu... :D

palusinka88

Nowicjusz
zalezy jak lezy:)kiedys moze i byl taki stereotyp..czekania do slubu:)ale teraz....to juz znikome.....teraz wiekszosc ludzi idzie do oltarza w trojke;)
:)

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
To nie stereotyp ale działanie wedle jakiś przekonań... Ja nie przeczę, że chciałabym zacząć współżycie po ślubie, choć nie wiem co się zdarzy...

Szarka

Erotoman
palusinka88 napisał:
zalezy jak lezy:)kiedys moze i byl taki stereotyp..czekania do slubu:)ale teraz....to juz znikome.....teraz wiekszosc ludzi idzie do oltarza w trojke;)
:)

większość ? skąd to stwierdzenie ? w większosci moim znajomym pierwsze dziecko urodziło się w kilka lat po ślubie, w tym również nam... jak się myśli, to wszystko można mądrze zaplanować: wykztałcenie, praca, mieszkanie, rodzina...

a nie dzieko się rodzi, brak pracy, szkoła niedokończona i siedzenie sfrustrowanym rodzicom całą sytuacją na głowie i wymaganie od nich, że oni są po to by pomóc :x

Manveru

Podrywacz
Dokładnie, Szarka. Jakaś zdrowa kolejność powinna być zachowana.

@Palusinka88: ta Twoja 'większosć' to wcale nie taka wielka grupa ludzi. Wiesz czemu? 'Większość' z tej 'większości' wcale nie idzie do ołtarza.

gonia

Erotoman
palusinka88 napisał:
ja zaczelam sie kochac nie dlatego ze niedlugo mialo mi peknac 18 tylko dlatego ze chcialam:)
a co uwazacie o sexie po slubie??sa niektore takie pary....

znajoma szła do ołtarza z wianuszkiem także wydaje mi sie ze takie przypadki sie jeszcze zdarzają

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
Co do seksu po ślubie to uważam, że jeśli kobieta czuje, że jest już gotowa, a czeka z seksem tylko na ślub to to jest głupota. Tylu różnych ludzi pisało jaki to jest stres podczas 1-szego razu itd. itp. więc po co psuć atmosferę całego dnia no i nocy poślubnej skoro można tego uniknąć. Moim zdaniem uznałbym "TEN" dzień za znacznie bardziej udany gdybym mógł "normalnie" kochać sę z moją żoną, a nie martwić się czy będzie ją bolało, czy sobię poradzę itd.

palusinka88

Nowicjusz
szarka nie nerwuj sie:)nie napisalam przeciez ze wszystkie pary ida w trojke tylko wiekszosc:)a to jush roznica,poniewaz wiem ze istnieja takie pary ktore ukladaja sobie zycie wedlug zasad czyli jak to ty napisalas:

wykztałcenie, praca, mieszkanie, rodzina...

dzis mamy XXI wiek...i to jest rzadkosc jak dziewczyna idzie do oltarza z wianuszkiem:)))jak to napisal aprilmoon po co czekac do slubu jesli jest sie gotowym i stresowac sie niepotrzebnie w noc poslubna:)

a wiecie co ostatnio mi sie obilo o uszy??ze jakas para wziela slub..ona byla dziewica....i wyobrazcie sobie ze podczas nocy poslubnej zaszla w ciaze:)

palusinka88

Nowicjusz
dlaczego pech??jak ja bylam mala to dla mnie byl taki stereotyp...ze pary najpierw koncza szkole,pozniej znajduja prace..planuja wesele i w noc poslubna....a potem za 9 miesiecy...bobas:))

teraz to poprostu rzadkosc...
zeby oczywiscie sie ulozylo tak jak napisalam..teraz ludzie jesli nie biora slubu z powodu wpadki to decyduja sie na dziecko raczej kilka miesiecy albo kilka lat po slubie:))

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
No jak to nie pech? Gość czekał przez tyle czasu żeby móc chodzić do łóżka ze swoją żoną, a tu taka wpadka. Umierać, a nie żyć (że tak powiedzenie przekręcę)

palusinka88

Nowicjusz
wiesz w ciazy tesh mozna sie kochac:)moze to nie najlepiej tak zaraz poslubie...mogli przeciez poszalec sam na sam...ale skoro jush sie tak wydarzylo...no to trzeba sie cieszyc:)a jej maz teraz nie ma juz wyjscia:)

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
No i właśnie o tym mówię. Skoro już tyle wytrzymał to fajnie by było jakąś nagrodę otrzymać i to sowitą, a tu tylko zaliczka wyszła...

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
Przekładając to łopatologicznie. Zakładamy że przed ślubem byli ze sobą np. 3 lata. Więc jeśli facet jest z jakąś kobietą przez 3 lata idzie z nią do ołtarza a potem dowiaduje się, że jego już żona zaszła w ciążę to uzna, że jest największym pechowcem świata. Będzie sam siebie pytał dlaczego tak jest, że jego koledzy zaliczają każdą panienkę jaką zdołają i nie mieli albo nie wiedzą o tym wpadki, a on tyle czekał i zrobił dziecko za 1-szym podejściem.

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
aprilmoon napisał:
Przekładając to łopatologicznie. Zakładamy że przed ślubem byli ze sobą np. 3 lata. Więc jeśli facet jest z jakąś kobietą przez 3 lata idzie z nią do ołtarza a potem dowiaduje się, że jego już żona zaszła w ciążę to uzna, że jest największym pechowcem świata. Będzie sam siebie pytał dlaczego tak jest, że jego koledzy zaliczają każdą panienkę jaką zdołają i nie mieli albo nie wiedzą o tym wpadki, a on tyle czekał i zrobił dziecko za 1-szym podejściem.
:shock: :shock: :shock: :shock:

Status
Zamknięty.