C
col.Greg
Guest
Masz talentBazowałam bardziej na cechach wizualnych jak kogoś nie znałam. Znając osobiście to improwizacja jej stylu bycia bardziej wchodziła w grę
Masz talentBazowałam bardziej na cechach wizualnych jak kogoś nie znałam. Znając osobiście to improwizacja jej stylu bycia bardziej wchodziła w grę
Kwestia kreatywności, pomysłu i poniekąd utartych schematów.Masz talent
Świetnym pomysł . Ciekawe czy w drugą stronę też by to działało. Chyba nie wiem jak to zaproponować . Mi się zdarzało zakładać żonie opaskę na oczy i raz penetrować ja penisem a później wibratorem jako inna osoba.Kiedyś ze swoim byłym facetem mieliśmy taką zabawę, że podczas robienia loda wymawiał imię jakiejś naszej znajomej, koleżanki albo kogoś kogo oboje znaliśmy np. z widzenia i obciągałam "udawając", że to "ta wymieniona" właśnie robi. Kreatywność polegała na tym, że sama w głowie wymyślałam jak mogłaby jedna czy druga to robić Chłopak bardzo zadowolony, a ja nakręcałam się tą sytuacją. Dla kogoś może głupie, ale mnie się podobało
Potwierdzam mega-fajna zabawa. Nawet nie potrzeba do tego jakiś wymyślnych strojów,każda kobieta w swojej szafie znajdzie coś odpowiedniegoNie miałam okazji ale fajna sprawa,dużo fajnych przebrań erotycznych jest komuś może wydawać się dziecinne ale jak dla mnie fajna zabawa i żeby nie było rutyny w związku.
Kwestia otwartości na różne zabawyPotwierdzam mega-fajna zabawa. Nawet nie potrzeba do tego jakiś wymyślnych strojów,każda kobieta w swojej szafie znajdzie coś odpowiedniego
Z moją ówczesną partnerką zazwyczaj bawiliśmy się:Szefowa/sekretarka/nauczycielka,zawsze umiała znaleźć coś co by pasowałoKwestia otwartości na różne zabawy
W drugą stronę tego nie przerabiałam. Wydaje mnie się, że kobieta ma łatwiej w tym co ja robiłam.Świetnym pomysł . Ciekawe czy w drugą stronę też by to działało. Chyba nie wiem jak to zaproponować . Mi się zdarzało zakładać żonie opaskę na oczy i raz penetrować ja penisem a później wibratorem jako inna osoba.
Ja lubię rolę mamy Boję się zapytać o szczegóły
Chyba nie o takich rolach piszemyJa lubię rolę mamy
Mam tak samo,zakonnica jakoś Mnie odrzucaJa bym chciała się wcielić w rolę uczennicy albo pielęgniarki, widziałam na necie sporo fajnych stroji aczkolwiek poza zakonnicą to chyba wszystkie rolę byłyby fajne
Też je przeglądałamJa bym chciała się wcielić w rolę uczennicy albo pielęgniarki, widziałam na necie sporo fajnych stroji aczkolwiek poza zakonnicą to chyba wszystkie rolę byłyby fajne
Fajna rolaJa lubię rolę mamy
A ja zapytamMoże nie pytaj hihi
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
F | mazowieckie Rozmowy o włosach i strzyżeniu, odgrywanie ról fryzjer-klientka | Ogłoszenia | 0 | |
P | Poznam Kobietę do odgrywania ról | Ogłoszenia | 0 | |
O | Seks - zamiana ról | Opowiadania erotyczne | 0 |