C
col.Greg
Guest
Masz talentBazowałam bardziej na cechach wizualnych jak kogoś nie znałam. Znając osobiście to improwizacja jej stylu bycia bardziej wchodziła w grę![]()

Masz talentBazowałam bardziej na cechach wizualnych jak kogoś nie znałam. Znając osobiście to improwizacja jej stylu bycia bardziej wchodziła w grę![]()
Kwestia kreatywności, pomysłu i poniekąd utartych schematów.Masz talent![]()
Świetnym pomysł . Ciekawe czy w drugą stronę też by to działało. Chyba nie wiem jak to zaproponowaćKiedyś ze swoim byłym facetem mieliśmy taką zabawę, że podczas robienia loda wymawiał imię jakiejś naszej znajomej, koleżanki albo kogoś kogo oboje znaliśmy np. z widzenia i obciągałam "udawając", że to "ta wymieniona" właśnie robi. Kreatywność polegała na tym, że sama w głowie wymyślałam jak mogłaby jedna czy druga to robićChłopak bardzo zadowolony, a ja nakręcałam się tą sytuacją. Dla kogoś może głupie, ale mnie się podobało
![]()
Potwierdzam mega-fajna zabawa. Nawet nie potrzeba do tego jakiś wymyślnych strojów,każda kobieta w swojej szafie znajdzie coś odpowiedniegoNie miałam okazji ale fajna sprawa,dużo fajnych przebrań erotycznych jestkomuś może wydawać się dziecinne ale jak dla mnie fajna zabawa i żeby nie było rutyny w związku.
Kwestia otwartości na różne zabawyPotwierdzam mega-fajna zabawa. Nawet nie potrzeba do tego jakiś wymyślnych strojów,każda kobieta w swojej szafie znajdzie coś odpowiedniego![]()
Z moją ówczesną partnerką zazwyczaj bawiliśmy się:Szefowa/sekretarka/nauczycielka,zawsze umiała znaleźć coś co by pasowałoKwestia otwartości na różne zabawy![]()
W drugą stronę tego nie przerabiałam. Wydaje mnie się, że kobieta ma łatwiej w tym co ja robiłam.Świetnym pomysł . Ciekawe czy w drugą stronę też by to działało. Chyba nie wiem jak to zaproponować. Mi się zdarzało zakładać żonie opaskę na oczy i raz penetrować ja penisem a później wibratorem jako inna osoba.
Ja lubię rolę mamyBoję się zapytać o szczegóły
Chyba nie o takich rolach piszemyJa lubię rolę mamy![]()
Mam tak samo,zakonnica jakoś Mnie odrzucaJa bym chciała się wcielić w rolę uczennicy albo pielęgniarki, widziałam na necie sporo fajnych strojiaczkolwiek poza zakonnicą to chyba wszystkie rolę byłyby fajne
![]()
Też je przeglądałamJa bym chciała się wcielić w rolę uczennicy albo pielęgniarki, widziałam na necie sporo fajnych strojiaczkolwiek poza zakonnicą to chyba wszystkie rolę byłyby fajne
![]()
Fajna rolaJa lubię rolę mamy![]()
A ja zapytamMoże nie pytaj hihi
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
F | mazowieckie Rozmowy o włosach i strzyżeniu, odgrywanie ról fryzjer-klientka | Ogłoszenia | 0 | |
P | Poznam Kobietę do odgrywania ról | Ogłoszenia | 0 | |
O | Seks - zamiana ról | Opowiadania erotyczne | 0 |