• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Odgrywanie ról

Danio100

Nowicjusz
Kiedyś ze swoim byłym facetem mieliśmy taką zabawę, że podczas robienia loda wymawiał imię jakiejś naszej znajomej, koleżanki albo kogoś kogo oboje znaliśmy np. z widzenia i obciągałam "udawając", że to "ta wymieniona" właśnie robi. Kreatywność polegała na tym, że sama w głowie wymyślałam jak mogłaby jedna czy druga to robić ;) Chłopak bardzo zadowolony, a ja nakręcałam się tą sytuacją. Dla kogoś może głupie, ale mnie się podobało 😃
Świetnym pomysł . Ciekawe czy w drugą stronę też by to działało. Chyba nie wiem jak to zaproponować :). Mi się zdarzało zakładać żonie opaskę na oczy i raz penetrować ja penisem a później wibratorem jako inna osoba.

Kobieta

Frytka69

Seks Praktykant
Nie miałam okazji ale fajna sprawa,dużo fajnych przebrań erotycznych jest 🤪 komuś może wydawać się dziecinne ale jak dla mnie fajna zabawa i żeby nie było rutyny w związku.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Nie miałam okazji ale fajna sprawa,dużo fajnych przebrań erotycznych jest 🤪 komuś może wydawać się dziecinne ale jak dla mnie fajna zabawa i żeby nie było rutyny w związku.
Potwierdzam mega-fajna zabawa. Nawet nie potrzeba do tego jakiś wymyślnych strojów,każda kobieta w swojej szafie znajdzie coś odpowiedniego :)

Kobieta

jasmine

Nowicjusz
Świetnym pomysł . Ciekawe czy w drugą stronę też by to działało. Chyba nie wiem jak to zaproponować :). Mi się zdarzało zakładać żonie opaskę na oczy i raz penetrować ja penisem a później wibratorem jako inna osoba.
W drugą stronę tego nie przerabiałam. Wydaje mnie się, że kobieta ma łatwiej w tym co ja robiłam.