• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Odgłosy od sąsiadów

Mężczyzna

robi44

Seks Praktykant
Ja z okna mam widok na mieszkanie, w którym mieszka młoda dziewczyna. Ma duże okna i rzadko są zasłonięte, a przy oknie w salonie stoi kanapa. Kiedyś przez długi czas przychodzil do niej chłopak i wtedy intensywnie się pieprzyli przy tym oknie, czasem całymi dniami i w różnych pozycjach. Do tej pory nie wiem czy nie robili tego specjalnie, bo aż nie chce się wierzyć że nie wiedzieli że ich widać. Dziewczyna dalej tam mieszka, ale chyba się rozstali bo gość przestał przychodzić, więc i widoki się skończyły.
Przyjdzie inny pewnie wkrótce....🤣🔥

Kobieta

Dominika87

Cichy Podglądacz
Może na początku związku. Zresztą z większoscią kobiet, na początku jest ogień w szopie, a po paru/parunastu latach ledwo coś się tli.
Z drugiej strony jako osoba lubiąca seks i kobiety, nie wyobrażam sobie spędzania całego dnia na pieprzeniu. Nawet jak byłem młody, niewyżyty i miałem partnerkę z dużym temperamentem, to po kilku godzinach w łózku, przez kolejne dwa dni nie mieliśmy ochoty na cokolwiek, bo zwyczajnie byliśmy "kontuzjowani"
Nie zgodzę się. U mnie po 16 latach nadal jest ogień i może nawet większy niż na początku 😉