• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Oddam cuckold

Mężczyzna

CichyBi

Nowicjusz
Hej, powiem krótko wciąż szukam kolegi, któremu oddawałbym moją kobietę. Nawet na wyjścia gdzieś beze mnie, generalnie robiłbyś z nią co chcesz, więc zapraszam pewnych siebie na pw. Przejdziemy na jakiś komunikator i na pewno się dogadamy

Szczecin, moja kobieta ma 24 lata. Pogadamy, pokażę ci moją dziewczynę i dogadamy spotkanie.
A co myśli o tym Twoja kobieta ?

Mężczyzna

zb Tomasz

Cichy Podglądacz
Hej, powiem krótko wciąż szukam kolegi, któremu oddawałbym moją kobietę. Nawet na wyjścia gdzieś beze mnie, generalnie robiłbyś z nią co chcesz, więc zapraszam pewnych siebie na pw. Przejdziemy na jakiś komunikator i na pewno się dogadamy

Szczecin, moja kobieta ma 24 lata. Pogadamy, pokażę ci moją dziewczynę i dogadamy spotkanie.
Dalej aktualne

Mężczyzna

Condor

Cichy Podglądacz

Dalej szukasz