Hej. Gdyby ktoś dzisiaj miał ochotę na fantazje o żonie swojej to zapraszam do kontaktu. Postaram się elokwetnie, kreatywnie i z kulturą poderwać wybrankę. Wyjątkowo dziś mam ochotę a taką fantazje. Piszcie prv.
Hej, powiem krótko wciąż szukam kolegi, któremu oddawałbym moją kobietę. Nawet na wyjścia gdzieś beze mnie, generalnie robiłbyś z nią co chcesz, więc zapraszam pewnych siebie na pw. Przejdziemy na jakiś komunikator i na pewno się dogadamy
Szczecin, moja kobieta ma 24 lata. Pogadamy, pokażę ci moją dziewczynę i dogadamy spotkanie.
Hej, powiem krótko wciąż szukam kolegi, któremu oddawałbym moją kobietę. Nawet na wyjścia gdzieś beze mnie, generalnie robiłbyś z nią co chcesz, więc zapraszam pewnych siebie na pw. Przejdziemy na jakiś komunikator i na pewno się dogadamy
Szczecin, moja kobieta ma 24 lata. Pogadamy, pokażę ci moją dziewczynę i dogadamy spotkanie.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.