• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Oddam cuckold

Mężczyzna

CichyBi

Seks Praktykant
Hej, powiem krótko wciąż szukam kolegi, któremu oddawałbym moją kobietę. Nawet na wyjścia gdzieś beze mnie, generalnie robiłbyś z nią co chcesz, więc zapraszam pewnych siebie na pw. Przejdziemy na jakiś komunikator i na pewno się dogadamy

Szczecin, moja kobieta ma 24 lata. Pogadamy, pokażę ci moją dziewczynę i dogadamy spotkanie.
A co myśli o tym Twoja kobieta ?

Mężczyzna

zb Tomasz

Cichy Podglądacz
Hej, powiem krótko wciąż szukam kolegi, któremu oddawałbym moją kobietę. Nawet na wyjścia gdzieś beze mnie, generalnie robiłbyś z nią co chcesz, więc zapraszam pewnych siebie na pw. Przejdziemy na jakiś komunikator i na pewno się dogadamy

Szczecin, moja kobieta ma 24 lata. Pogadamy, pokażę ci moją dziewczynę i dogadamy spotkanie.
Dalej aktualne

Mężczyzna

Condor

Cichy Podglądacz

Dalej szukasz