• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Oczekiwania kobiet wobec mężczyzn

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Nikomu nie dała możliwości wypowiedzenia dwóch postów.
Mistrzyni odsiewu. Inne mogą się od niej uczyć:ROFLMAO:
Oczywiście zablokowane przebijają wszystkie inne:LOL:
Nie wiem, nie znam koleżanki @saymyname , nie dała mi się dotąd poznać z żadnej strony :) Ale, że ma o sobie wysokie mniemanie - co się zresztą chwali, nie lubię fałszywej skromności - pozwoliłem sobie wyzwać ją.
Na pojedynek :)

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Nie wiem, nie znam koleżanki, nie dała się poznać z żadnej strony :) Ale, że ma o sobie wysokie mniemanie - co się zresztą chwali, nie lubię fałszywej skromności - pozwoliłem sobie wyzwać ją.
Na pojedynek :)
Zdarza się Jej mieć swoich ulubieńców. z jednym nawet wymieniała posty na wielu stronach forum. To fakt

Kobieta

saymyname

Erotoman
To co, pojedynek na błyskotliwość? Dla honoru, nie zamierzam się z Tobą wiązać, ani wchodzić w żadne interakcje oczywiście, nie jesteś w moim typie zupełnie :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: tak dla popróbowania się :)
Nie, dziękuję.
Nie lubię, jak ktoś w jednym zdaniu mi umniejsza i proponuje jednocześnie współpracę.
Zasługuję na o wiele więcej.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Nie, dziękuję.
Nie lubię, jak ktoś w jednym zdaniu mi umniejsza i proponuje jednocześnie współpracę.
Zasługuję na o wiele więcej.
Wiadome było, że dostanę taka odpowiedź 🤣 ale co szkodziło zapytać....?

Nawiasem mówiąc - to, że nie jesteś w moim typie - nie jest umniejszaniem czy uwłaczaniem Tobie, a zwyczajnym stwierdzeniem faktu. De gustibus non est disputandum.
Przecież ja też nie podobam się wszystkim, czy wręcz nikomu ale nie uważam, że to mnie znieważa bo to kwestia gustu i zapatrywań.

Widzisz, mylisz już nawet te elementarne pojęcia - a masz się za mądrzejszą od reszty. No... To jak to jest...?😆

Kobieta

saymyname

Erotoman
Wiadome było, że dostanę taka odpowiedź 🤣 ale co szkodziło zapytać....?

Nawiasem mówiąc - to, że nie jesteś w moim typie - nie jest umniejszaniem czy uwłaczaniem Tobie, a zwyczajnym stwierdzeniem faktu. De gustibus non est disputandum.
Przecież ja też nie podobam się wszystkim, czy wręcz nikomu ale nie uważam, że to mnie znieważa bo to kwestia gustu i zapatrywań.

Widzisz, mylisz już nawet te elementarne pojęcia - a masz się za mądrzejszą od reszty. No... To jak to jest...?😆
Nie marudź.
Przynajmniej pozwoliłabym zaśpiewać ci kolędy w święta i upiekłabym domowe ciasto.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Podstawowym błędem jest wrzucanie przez mężczyzn wszystkich kobiet do jednego worka.
A w naturze występują kobiety, o którym się wam nawet nie śniło.
Gdym dziś miał złośliwy nastrój - powiedziałbym "i vice Wersal" 😆

Ale jestem tylko lekko rozbawiony z nutką autoironii, więc powiem tak: przepraszam Cię zatem za niektóre przytyki i coś tam odszczekuję 😊