Chcemy, żeby mężczyźni dawali nam przestrzeń do rozwoju i pozwalali być sobą. Żeby byli obok, wspierali i pomagali, kiedy tego potrzebujemy, ale bez nacisku i bez wchodzenia z butami w nasze sprawy. Fajnie, gdy są silni, ale jednocześnie wrażliwi – potrafią słuchać i nie boją się emocji.Mam wrażenie, że kobiety mają o nas złe zdanie, kiedyś w pewnej książce przeczytałem, że: 'tego kwiatu jest pół światu, a trzy czwarte chuja warte'.
Drogie panie, czego od nas oczekujecie?
Inteligencji, poczucia humoru, elokwencji, cierpliwości i wzrostu +5cm. Coś pewnie jeszcze by się znalazło, ale nie przychodzi mi teraz do głowy.Drogie panie, czego od nas oczekujecie?
Umiejętność słuchania, wyrozumiałość, empatia... et caetera, et caeteraInteligencji, poczucia humoru, elokwencji, cierpliwości i wzrostu +5cm. Coś pewnie jeszcze by się znalazło, ale nie przychodzi mi teraz do głowy.
Umiejętność słuchania, wyrozumiałość, empatia... et caetera, et caetera![]()
Heh tacy jak powyżej to przeważnie siedzą w strefie "Friendzone", całe lata, a za nich śmietankę spijają "zbóje" i "łobuzy"...
Panie kochane - nie brać na serio, piszę to w nastroju rozbawienia i zgorzknienia w proporcjach mniej więcej 7L
Pewnie na wyrost i nieco "podkoloryzowałem" - ale trochę w tym sensu - jak myślę - jest.Ładnieś to waćpan ujął![]()
Sporo prawdy w tym jest.Umiejętność słuchania, wyrozumiałość, empatia... et caetera, et caetera![]()
Heh tacy jak powyżej to przeważnie siedzą w strefie "Friendzone", całe lata, a za nich śmietankę spijają "zbóje" i "łobuzy"...
Panie kochane - nie brać na serio, piszę to w nastroju rozbawienia i zgorzknienia w proporcjach mniej więcej 73:27![]()
Znam tabliczkę mnożenia, poza tymi trudnymi typu 7x9Oczekuję, że będzie bardziej błyskotliwy ode mnie.
Nie ma takiego.
Zagnij 7 palec i zobacz na łapkach co zostałoZnam tabliczkę mnożenia, poza tymi trudnymi typu 7x9
No, ale przecież 7x9 to nie jest 3, coś mi się nie zgadzaZagnij 7 palec i zobacz na łapkach co zostało
Teraz umie już wszystko![]()
Nie miałeś ich odcinaćNo, ale przecież 7x9 to nie jest 3, coś mi się nie zgadza
Mnożenie przez 9 jest tylko troche bardziej skomplikowane niż mnożenie przez 10. W tym przypadku ja mnożę 7x10 minus 7...Znam tabliczkę mnożenia, poza tymi trudnymi typu 7x9
Aż mi się przypomniała taka "instrukcja" pt. "Jak zostać skinem" i tam punkty 20 i 21 brzmiały:Nie miałeś ich odcinać![]()
Jak się mocno postaram, to przy dobrej erekcji jest do zrobienia. Jakby co to priv.+5cm.
To co, pojedynek na błyskotliwość? Dla honoru, nie zamierzam się z Tobą wiązać, ani wchodzić w żadne interakcje oczywiście, nie jesteś w moim typie zupełnieOczekuję, że będzie bardziej błyskotliwy ode mnie.
Nie ma takiego.
Dwa lata temu odrzuciła moją ofertę była wtedy Queen2 i TessąTo co, pojedynek na błyskotliwość? Dla honoru, nie zamierzam się z Tobą wiązać, ani wchodzić w żadne interakcje oczywiście, nie jesteś w moim typie zupełnietak dla popróbowania się
![]()