O
ologreti
Guest
Tylko że u mnie to nie jest wymówka.Każda wymówka jest dobra
Tylko że u mnie to nie jest wymówka.Każda wymówka jest dobra
Znam wiele kobiet, którym posiadanie męża nie przeszkadza w poznawaniu innych facetów, nawet bardzo bliskoTylko że u mnie to nie jest wymówka.
To dobrze ale akurat u mnie to nie ten adresZnam wiele kobiet, którym posiadanie męża nie przeszkadza w poznawaniu innych facetów, nawet bardzo blisko
To powinnam poczuć się zawstydzona.. Małż robi więcej ode mnie.. Gotuje,, sprząta, myje okna. Ale.... Robię to, na co mi pozwala zdrowie. Coś jestem w stanie zrobić rękoma, to robię. Jestem na etapie, że nawet nie mogę używać większej torebki, bo bark drętwiejeMój jest.. Chociaż na początku mój nic nie pomagał był jak król teraz jest imaczej bo dużo mi pomaga w domu A nie jak wcześniej ja wsyztsko on nic.
Ja wychodzę z założenia, że będąc w związku czy małżeństwie oboje partnerów powinno sobie pomagać, wypracować kompromis... A nie jedno ogarnia wszystko a drugie wcale... To samo przy dzieciach. Jedni zrobią dziecko i myślą że to wszytsko... A kobieta 24 h zapieprza w domu, przy dziecku lub dzieciach no i oczywiście przy królu. Dał siebie nie ma wogole czasu... Takich facetów nie znoszę...
No właśnie Panowie, czy wiecie, ze literackie cnoty przypisywane rycerzom na białych koniach jest bajka dla ubogich?Panowie, krótko - o cnotach rycerskich słuszeliście? Mnie to wpajano i do dziś jestem staroświecki. Ale to zdycha w narodzie, zamiast szarmanckich postaw i szacunku jest lewizna i chamstwo. Obie strony są przegrane.
Szacun mru!To powinnam poczuć się zawstydzona.. .
A co zrobiłaś w tym kierunku?ja chciałabym aby mężczyzna był dla mnie a ja dla niego abyśmy oboje wspierali martwili się i razem płakali jeśli trzeba i dogadywać się w łóżku bo jednak to jest coś co moim zdaniem powinno grać
Popieramja chciałabym aby mężczyzna był dla mnie a ja dla niego abyśmy oboje wspierali martwili się i razem płakali jeśli trzeba i dogadywać się w łóżku bo jednak to jest coś co moim zdaniem powinno grać
Powinnas o Pani!Hmmm to w takim razie, ja szczupła, wysoka, ładna o małym biuście powinnam dużo wymagać
To już zmierza w nieco lepszym kierunku.Niepijący, niepalący, chrześcijanin, odpowiedzialny, empatyczny, kulturalny, zaradny życiowo, dowcipny, bardzo inteligentny, uśmiechnięty, przyjazny, odważny, sarkastyczny, patriota, antynatalista, z zasadami moralnymi. Co do wyglądu, to nie mam określonych wymagań. Nie musi mieć 180cm, może mieć 170. Może mieć brzuszek, zakola. Ale musi być schludny, zadbany, dobrze się odżywiać. Musi mieć ładne oczy, z mądrym spojrzeniem. Materialnie nie mam oczekiwań, w sensie może sobie zarabiać ile chce i mieszkać na wynajmie. Najważniejsze jest dla mnie, żeby mnie prawdziwie i do końca kochał oraz szanował, oczywiście z wzajemnością.
.Niepijący, niepalący, chrześcijanin, odpowiedzialny, empatyczny, kulturalny, zaradny życiowo, dowcipny, bardzo inteligentny, uśmiechnięty, przyjazny, odważny, sarkastyczny, patriota, antynatalista, z zasadami moralnymi. Co do wyglądu, to nie mam określonych wymagań. Nie musi mieć 180cm, może mieć 170. Może mieć brzuszek, zakola. Ale musi być schludny, zadbany, dobrze się odżywiać. Musi mieć ładne oczy, z mądrym spojrzeniem. Materialnie nie mam oczekiwań, w sensie może sobie zarabiać ile chce i mieszkać na wynajmie. Najważniejsze jest dla mnie, żeby mnie prawdziwie i do końca kochał oraz szanował, oczywiście z wzajemnością.
O kurcze, pije, palę (elektroniczne), ale reszta pasuje. "im a queen" vel "Tessa" wróc na forum. Wybaczam Ci, że mnie odrzuciłaśNiepijący, niepalący, chrześcijanin, odpowiedzialny, empatyczny, kulturalny, zaradny życiowo, dowcipny, bardzo inteligentny, uśmiechnięty, przyjazny, odważny, sarkastyczny, patriota, antynatalista, z zasadami moralnymi. Co do wyglądu, to nie mam określonych wymagań. Nie musi mieć 180cm, może mieć 170. Może mieć brzuszek, zakola. Ale musi być schludny, zadbany, dobrze się odżywiać. Musi mieć ładne oczy, z mądrym spojrzeniem. Materialnie nie mam oczekiwań, w sensie może sobie zarabiać ile chce i mieszkać na wynajmie. Najważniejsze jest dla mnie, żeby mnie prawdziwie i do końca kochał oraz szanował, oczywiście z wzajemnością.
Chrześcijanin, patriota a zarazem przeciwnik prokreacji? Coś mi tu nie pasujeO kurcze, pije, palę (elektroniczne), ale reszta pasuje. "im a queen" vel "Tessa" wróc na forum. Wybaczam Ci, że mnie odrzuciłaś
Nie pozwole, żeby Cie ponownie wypędzili z forum. Napisz, porozmawiajmy, bądżmy przyjaciółmi
Naucz sie wyczuwac sarkazm i nie bierz wszystkiego wprost. Musiałabys sie cofnąc w SF, zeby zrozumiec istote postu ErisChrześcijanin, patriota a zarazem przeciwnik prokreacji? Coś mi tu nie pasuje
Myślałam że na serio piszesz. Nie biorę wszystkiego ma poważnie.Naucz sie wyczuwac sarkazm i nie bierz wszystkiego wprost. Musiałabys sie cofnąc w SF, zeby zrozumiec istote postu Eris
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Wysoki facet - oczekiwania | Seks | 3 | |
R | Miss kobiet sexforum | Seks fotki i filmy | 3 | |
A | Rogacz wymiana zdjęciami i ocena swoich kobiet | Fantazje erotyczne | 19 | |
T | Pytanie do kobiet: orgazm pochwowy | Masturbacja | 12 | |
W | Pytanie do kobiet: Jak namówić żonę na loda? | Sprawy kobiet | 107 |