• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ocena umiejętności oralnych partnerek

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Hmmmm, pytanie jest trudne...
Moja partnerka robi to świetnie, jedyny minus, że nie da rady wziąć całego :-(
Zdarzają się też panny (zazwyczaj płatne), które z kutasa robią śmigło, dziki wyuzdany mocny lodzik.
Ale i tak numerem jeden jest moja dawna dziewczyna, ona po raz pierwszy zrobiła mi loda na stojąco, to była wizualne petarda, do dziś pamiętam a minęło ponad ćwierć wieku.

Mężczyzna

Zagraniczny

Seks Praktykant
7/10 bo moja ma małe ust i czasami zachaczy zębami, ale ssie z zapałem kutasa i jajka, jak się rozpędzi to i odbyt. Zawsze z połykiem do ostatniej kropli. Po drinku lubi żeby obchodzić się z nią brutalniej, przytrzymać za włosy i ostrzej wyruchać w usta, nie odmawia tez głębokiego gardła.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Oceniając uczciwie u Laury to będzie 9/10. Dlaczego tak? Bo,podobno,ideałów nie ma :)
Zawsze zaczyna od pieszczot jąder: całuje Je i bierze do ust,najpierw jedno potem drugie.
To samo z członkiem: najpierw całuje go po całej długości zanim weźmie go do ust. Podczas obciągania za każdym ruchem coraz więcej jej do ust wchodzi. Mimo,że U Nas to tylko gra wstępna przed daniem głównym to czasem aż oderwać się nie może. Zazwyczaj nie tryskam do ust ale szyja,piersi,dekolt,a nawet policzki były zalewane.
Laura w różnych pozycjach robi loda: klęczy a Ja siedzę/stoję,siedzi a Ja stoję albo Ja leże a Ona klęczy między moimi nogami.
Z mojej strony to tyle :)