Pań raczej nie znajdziesz, prędzej panówWitam.
Jest to mój pierwszy post na tej stronie, chodź jestem już jakiś czas.
I mam takie pytanie,czy jakaś Pani jest chętna do oceny mojego sprzętu?
Jak coś priv.
E tam, nie słuchaj malkontentów.Pań raczej nie znajdziesz, prędzej panów![]()
A czyli budowlany, coś do kucia i wierceniaSprzęt penetracyjny.
Widzę spore smieszkowanie.
Mogę ocenić zdjęcie. Sam twój organ mnie nie interesuje. W dodatku nie na privie, a w galerii; od tego ona jest.I mam takie pytanie,czy jakaś Pani jest chętna do oceny mojego sprzętu?
Jak coś priv.
Tak wiem, ale jednak wolę na priv, aby sama oceniła kobieta.Mogę ocenić zdjęcie. Sam twój organ mnie nie interesuje. W dodatku nie na privie, a w galerii; od tego ona jest.
A do czego Ci to potrzebne?Tak wiem, ale jednak wolę na priv, aby sama oceniła kobieta.
I bez prezentowania fiuta randomowym laskom, jak reszta stadaPo prostu,aby zaspokoić ciekawość, i poznać ocenę kobiety.
I wystarczy, złożyłeś deklarację. Jesteś konsekwentny. Reszta to tylko "nafta"i ewentualny hejtTak,wolę aby pojedyncza kobieta oceniła.
Dodam tylko,ze pierwszy raz udostępnił bym,swoje zdjęcie w takiej formie.
Tak jak pisałem, chce aby kobieta oceniła, czy chce sobie podbić ego.... myślę, ze nie, sądzę, ze jestem w normie europejskiej,więc specjalny nie jest.Fiut jak to fiut, rzecz nabyta i obyta. Sensacji ten kawałek mięsa majtający się w majtach między nogami tu nie wzbudzi.
Zaś te subiektywne deklaracje"duży", "mały", "taki że".... Komu to potrzebne? Chcesz podbić ego czy zbić ego?
No chyba, że masz ten swój "sprzęt" jakiś rzeczywiście specjalny - nie wiem - rozdwojony, roztrojony, seledynowy w delikatne arabeski ecru, czy może o kształcie spirali lub z małą kaczuszką lub Pokemonem na końcu.... Wtedy sam zobaczę z chęcią
Ponoć członkowie jednego z plemion afrykańskich nacinali sobie siurdaka wzdłuż główki i wkładali tam kamienie rzeczne, takie otoczaki, żeby ich kobiety były wniebowzięte.
OstrzegałemTak jak pisałem, chce aby kobieta oceniła, czy chce sobie podbić ego.... myślę, ze nie, sądzę, ze jestem w normie europejskiej,więc specjalny nie jest.
Swoją drogą, dziwnie rozwinął sie ten temat.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| P | Realna ocena Kobiet | Ogłoszenia | 9 | |
| J | Ocena umiejętności oralnych partnerek | Seks | 7 | |
| M | Ocena zdjęć | Seks fotki i filmy | 0 | |
| L | Ocena żony | Seks fotki i filmy | 328 | |
| B | Ocena/komentarz żony | Seks fotki i filmy | 16 |