• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ocena umiejętności oralnych partnerek

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Hmmmm, pytanie jest trudne...
Moja partnerka robi to świetnie, jedyny minus, że nie da rady wziąć całego :-(
Zdarzają się też panny (zazwyczaj płatne), które z kutasa robią śmigło, dziki wyuzdany mocny lodzik.
Ale i tak numerem jeden jest moja dawna dziewczyna, ona po raz pierwszy zrobiła mi loda na stojąco, to była wizualne petarda, do dziś pamiętam a minęło ponad ćwierć wieku.

Mężczyzna

Zagraniczny

Seks Praktykant
7/10 bo moja ma małe ust i czasami zachaczy zębami, ale ssie z zapałem kutasa i jajka, jak się rozpędzi to i odbyt. Zawsze z połykiem do ostatniej kropli. Po drinku lubi żeby obchodzić się z nią brutalniej, przytrzymać za włosy i ostrzej wyruchać w usta, nie odmawia tez głębokiego gardła.

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Oceniając uczciwie u Laury to będzie 9/10. Dlaczego tak? Bo,podobno,ideałów nie ma :)
Zawsze zaczyna od pieszczot jąder: całuje Je i bierze do ust,najpierw jedno potem drugie.
To samo z członkiem: najpierw całuje go po całej długości zanim weźmie go do ust. Podczas obciągania za każdym ruchem coraz więcej jej do ust wchodzi. Mimo,że U Nas to tylko gra wstępna przed daniem głównym to czasem aż oderwać się nie może. Zazwyczaj nie tryskam do ust ale szyja,piersi,dekolt,a nawet policzki były zalewane.
Laura w różnych pozycjach robi loda: klęczy a Ja siedzę/stoję,siedzi a Ja stoję albo Ja leże a Ona klęczy między moimi nogami.
Z mojej strony to tyle :)