• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Obciąganie

Mężczyzna

Roger430

Podrywacz
Brakuje tylko faceta w damskich ubraniach mówiących o tym.

Każdy kto miał choć kilku partnerów/partnerek seksualnych wie, że z jednymi było mniej lub bardziej przyjemnie, mimo że wykonywali te same czynności. Są szczegóły, które nie zależą od płci drugiej osoby, a umiejętności czy wydawałoby się głupie, ale jednak - szorstkość skóry dłoni.
Ważne, żeby druga osoba oprócz czytania twoich wskazówek też to lubiła, bo co tego jak dam jej idealne wskazówki, jak mi się dziewczyna będzie przy tym męczyć?
Tak to w zasadzie wygląda.
Dla mnie obciąganie jest przereklamowane, aczkolwiek dużo zależy od dawcy. Są kobiety wykonujące to lepiej i gorzej. Nie wywołuje to u mnie efektu wciągania przescieradła dupą, bo lepsze doznania są podczas prac ręcznych. Oczywiście do tego też trzeba mieć talent i fantazję i nie każda kobieta to potrafi

Mężczyzna

pewienfacet

Cichy Podglądacz
U mnie bardziej działa takie intensywne w w wolnym tempie. Lub gdy kobieta potrafi do tego sprawnie używać języka w środku w ustach, takie dosłowne kręcenie loda 🙂

Intensywnie głęboko i na ostro też jest fajna opcja. Wszystko zależy od sytuacji ale mi łatwiej dość w tej wersji wolno i intensywnie.

Dla mnie lody to też najlepsza opcja żeby mnie postawić do gotowości do drugiej czy trzeciej rundy.

Mężczyzna

MonsieurBaguette

Nowicjusz
Przy kiepskim czy mało zaangażowanym obciąganiu odliczałem zazwyczaj czas do zanurzenia się w cipce, ale kiedy te umiejętności i pasja były większe, potrafiłem w czasie seksu wykonywać ręką gest błogosławienia ( 🤣 ) głowy partnerki aby dać do zrozumienia że chcę jeszcze nacieszyć się jej językiem między pozycjami.

Mężczyzna

Malefeet

Cichy Podglądacz
W moim przypadku obciągali tylko faceci i z kilku wariantów chyba wolę ten ostro. Kiedyś ruchalem kolesia w gardło przez godzinę, w różnych pozycjach i to było mega. Delikatnie też ok, ale na ostro więcej się dzieje. 😎

Mężczyzna

Artur69Badboy

Cichy Podglądacz
Lubię to, bardzo, zwykle łączę technikę, robię to ustami i dłonią. Czasem szybko, czasem długo i powoli, doprowadzając go do granicy. Kręci mnie ten moment, kiedy jest już blisko a ja zwalniam, by za chwilę kilka razy ruszyć bardzo ostro dłonią albo ustami. Lubię pulsowanie w ustach, kiedy jest twardy i sztywny w dłoni.
Uwielbiam każdą żyłkę i delikatna skórę, mam frajdę z delikatnego całowania.
To magiczne, kiedy z mocno już zaniedbanym makijażem patrzę na niego z pożądliwym spojrzeniem. Lubię też drugą ręka zająć się jego kroczem i jądrami. Kocham ten moment w którym traci kontrolę i chciałby mnie docisnąć trzymając za głowę, ale tylko lekko mnie pociąga za włosy, bo wie, że tak nie lubię.
Lubię jego smak i smak jego spermy, nie marnuję kropelki i trzymam ją w ustach jakiś czas, patrzę mu wtedy w oczy.
Czasem, kiedy kończy na moich piersiach rozcieram sobie jego spermę i jakiś czas leże bo lubię jej zapach.
Tak ogólnie, lubię obciągać.
UUwielbiam mmm