• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Obciąganie

Mężczyzna

topwestman

Cichy Podglądacz
Lubię to, bardzo, zwykle łączę technikę, robię to ustami i dłonią. Czasem szybko, czasem długo i powoli, doprowadzając go do granicy. Kręci mnie ten moment, kiedy jest już blisko a ja zwalniam, by za chwilę kilka razy ruszyć bardzo ostro dłonią albo ustami. Lubię pulsowanie w ustach, kiedy jest twardy i sztywny w dłoni.
Uwielbiam każdą żyłkę i delikatna skórę, mam frajdę z delikatnego całowania.
To magiczne, kiedy z mocno już zaniedbanym makijażem patrzę na niego z pożądliwym spojrzeniem. Lubię też drugą ręka zająć się jego kroczem i jądrami. Kocham ten moment w którym traci kontrolę i chciałby mnie docisnąć trzymając za głowę, ale tylko lekko mnie pociąga za włosy, bo wie, że tak nie lubię.
Lubię jego smak i smak jego spermy, nie marnuję kropelki i trzymam ją w ustach jakiś czas, patrzę mu wtedy w oczy.
Czasem, kiedy kończy na moich piersiach rozcieram sobie jego spermę i jakiś czas leże bo lubię jej zapach.
Tak ogólnie, lubię obciągać.
Ten wpis zdecydowanie skłania mnie do zmiany partnerki kiedyś w przyszłości 😀

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
I prowadzić ich do ołtarza trzymając za .... 😉
Z Ciebie to prawdziwy zboczuch. Wysłałbyś swą lubą tak do ołtarza? 😆😉

Nota bebe, dziś w sklepie widziałem dziewczynę w takiej mini, że aż jej pośladki było widać . Brawa za odwagę 😆 No ale cóż się dziwić w taką spiekotę 😆🤪