Fantazja niedoświadczonej panny.Z takimi pomysłami bałbym się Tobie podpaść![]()

Fantazja niedoświadczonej panny.Z takimi pomysłami bałbym się Tobie podpaść![]()
Dokładnie, a jej przy tym leci z cipki soczek, który ja spijam i na koniec się całujemy. Takie z nas świntuchyI masz mycie załatwione![]()
ooo kobieta marzenieja uwielbiam ciągnąć z połykiem, ale lubię też na piersi i na twarz- zawsze sobie coś palcami zbiorę i obliżę![]()
Czytam i na samą myśl mi bokserki rozrywaja uwielbiam ciągnąć z połykiem, ale lubię też na piersi i na twarz- zawsze sobie coś palcami zbiorę i obliżę![]()
jest jeszcze twarzOwszem, obowiązkowo!
Nie ma lepszego miejsca na spermę niżeli gardło!![]()
czyli to jednak nie jest mitem że kobieta może mieć przy tym orgazm ??Uwielbiam seks oralny. Kocham brac i dawac, kocham widziec szczescie, radosc, ulge i podniecenie na twarzy faceta. Kocham tez to ze jest bezbronny i ja tu rzadze w tej chwili. Wolno czy szybko, subtelnie i delikatnie czy rozpychajacy się, ostry i mocny galop w moich ustach... Niewazne kazda postac seksu oralnego lubie bo mnie to rozgrzewa i podnieca. Uwielbiam spust do głęboko do gardla, do ust, na piersi, tyłek, plecy... Uwielbaim po wszystkim wylizac dokładnie cały trzon i główkę, zostawić na główce soczystego buziaka, oblizać, poklepać się kutasem po policzkach, włożyć oba jajka na raz do buzi, pozostawić ślad pazurków na tyłku i udach zaznaczając że to moje terytorium i ja tu rządze. Facet może mi w takich chwilach gładzić po włosach, po policzkach, odgarniać moje włosy, jeszcze bardziej szerzej rozstawiać swoje nogi i robić dla mnie miejsce- ma ułatwiać mi współpracę.
Ps. Zdarza mi się szczytować jak mam kutasa w ustach i go obciągam.
Ach...Skorpionka.Jak ja bym Ciebie....ach...Uwielbiam seks oralny. Kocham brac i dawac, kocham widziec szczescie, radosc, ulge i podniecenie na twarzy faceta. Kocham tez to ze jest bezbronny i ja tu rzadze w tej chwili. Wolno czy szybko, subtelnie i delikatnie czy rozpychajacy się, ostry i mocny galop w moich ustach... Niewazne kazda postac seksu oralnego lubie bo mnie to rozgrzewa i podnieca. Uwielbiam spust do głęboko do gardla, do ust, na piersi, tyłek, plecy... Uwielbaim po wszystkim wylizac dokładnie cały trzon i główkę, zostawić na główce soczystego buziaka, oblizać, poklepać się kutasem po policzkach, włożyć oba jajka na raz do buzi, pozostawić ślad pazurków na tyłku i udach zaznaczając że to moje terytorium i ja tu rządze. Facet może mi w takich chwilach gładzić po włosach, po policzkach, odgarniać moje włosy, jeszcze bardziej szerzej rozstawiać swoje nogi i robić dla mnie miejsce- ma ułatwiać mi współpracę.
Ps. Zdarza mi się szczytować jak mam kutasa w ustach i go obciągam.