Fantazja niedoświadczonej panny.Z takimi pomysłami bałbym się Tobie podpaść
Fantazja niedoświadczonej panny.Z takimi pomysłami bałbym się Tobie podpaść
Dokładnie, a jej przy tym leci z cipki soczek, który ja spijam i na koniec się całujemy. Takie z nas świntuchyI masz mycie załatwione
ooo kobieta marzenieja uwielbiam ciągnąć z połykiem, ale lubię też na piersi i na twarz- zawsze sobie coś palcami zbiorę i obliżę
Czytam i na samą myśl mi bokserki rozrywaja uwielbiam ciągnąć z połykiem, ale lubię też na piersi i na twarz- zawsze sobie coś palcami zbiorę i obliżę
jest jeszcze twarzOwszem, obowiązkowo!
Nie ma lepszego miejsca na spermę niżeli gardło!
czyli to jednak nie jest mitem że kobieta może mieć przy tym orgazm ??Uwielbiam seks oralny. Kocham brac i dawac, kocham widziec szczescie, radosc, ulge i podniecenie na twarzy faceta. Kocham tez to ze jest bezbronny i ja tu rzadze w tej chwili. Wolno czy szybko, subtelnie i delikatnie czy rozpychajacy się, ostry i mocny galop w moich ustach... Niewazne kazda postac seksu oralnego lubie bo mnie to rozgrzewa i podnieca. Uwielbiam spust do głęboko do gardla, do ust, na piersi, tyłek, plecy... Uwielbaim po wszystkim wylizac dokładnie cały trzon i główkę, zostawić na główce soczystego buziaka, oblizać, poklepać się kutasem po policzkach, włożyć oba jajka na raz do buzi, pozostawić ślad pazurków na tyłku i udach zaznaczając że to moje terytorium i ja tu rządze. Facet może mi w takich chwilach gładzić po włosach, po policzkach, odgarniać moje włosy, jeszcze bardziej szerzej rozstawiać swoje nogi i robić dla mnie miejsce- ma ułatwiać mi współpracę.
Ps. Zdarza mi się szczytować jak mam kutasa w ustach i go obciągam.
Ach...Skorpionka.Jak ja bym Ciebie....ach...Uwielbiam seks oralny. Kocham brac i dawac, kocham widziec szczescie, radosc, ulge i podniecenie na twarzy faceta. Kocham tez to ze jest bezbronny i ja tu rzadze w tej chwili. Wolno czy szybko, subtelnie i delikatnie czy rozpychajacy się, ostry i mocny galop w moich ustach... Niewazne kazda postac seksu oralnego lubie bo mnie to rozgrzewa i podnieca. Uwielbiam spust do głęboko do gardla, do ust, na piersi, tyłek, plecy... Uwielbaim po wszystkim wylizac dokładnie cały trzon i główkę, zostawić na główce soczystego buziaka, oblizać, poklepać się kutasem po policzkach, włożyć oba jajka na raz do buzi, pozostawić ślad pazurków na tyłku i udach zaznaczając że to moje terytorium i ja tu rządze. Facet może mi w takich chwilach gładzić po włosach, po policzkach, odgarniać moje włosy, jeszcze bardziej szerzej rozstawiać swoje nogi i robić dla mnie miejsce- ma ułatwiać mi współpracę.
Ps. Zdarza mi się szczytować jak mam kutasa w ustach i go obciągam.