• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

O czym ostatnio fantazjowaliście masturbując się?

Kobieta

Renata

Cichy Podglądacz
Leżałam dziś w wannie. Gorąca woda, para na lustrze, ciężki oddech. Cisza, której zwykle tak bardzo potrzebuję.
Przypadkiem, a może nie do końca przypadkiem, przeciągnęłam palcami po szyi. Bardzo powoli. I nagle przypomniał mi się dotyk, którego brakuje mi bardziej niż seksu.
Nie ten zachłanny, nie ten, który prowadzi do łóżka. Tylko delikatne przesunięcie dłoni po karku, po szyi, po włosach. Taki dotyk, który niczego nie oczekuje. Kiedy dwie osoby przez chwilę potrzebują dokładnie tego samego — odrobiny spokoju, bliskości i poczucia, że nie są same.
Dla mnie to nie ma wiele wspólnego z seksem. To chyba jakaś stara potrzeba, jeszcze z dzieciństwa, do której dorośli niechętnie się przyznają. Potrzeba, żeby ktoś na moment zdjął z ciebie cały hałas świata.
I tak leżałam w tej wodzie, przesuwając palcami po własnej skórze, a ten krótki ułamek sekundy spokoju wydawał się trwać znacznie dłużej.
Czasem najbardziej brakuje nam nie pożądania, tylko czyjejś czułości.

Mężczyzna

JanekMaciej

Cichy Podglądacz
Idę do niej, a ona już na mnie czeka w swoich szortach i topie który tylko zakrywa jej cycuszki. Sandrusia jesteś moją 17-letnią suką i tak jak mama będziesz mi ciągnąc i dawać dupy wtedy kiedy przyjdę. A teraz wystaw się bo chce wjechac w Ciebie od tyłu. Jak będę Cię posuwał to opowiedz mi dokładnie komu ciągnełas w szkole w tym tygodniu. Kochasz sie jebać prawda? I kochasz ciągnąc nawet obcym chłopakom. Jak mamusia. Teraz będziesz też moją kochanką jak jest mamusia. I będzie dawalła mi dupy i swojemu bratankowi.