• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

O czym ostatnio fantazjowaliście masturbując się?

Kobieta

ZuzannaR

Nowicjusz
Ja o dziewczynie z mojej pracy - jest o połowę młodsza ode mnie i zdeklarowana hetero, więc z dwóch powodów nierealne, ale i tak lubię sobie wyobrażać, że coś tam się między nami dzieje :) Zauważyłam, że im więcej czasu mija od mojej ostatniej bliskości z kobietą, tym więcej mam lesbijskich fantazji. Mąż się śmieje, że niedługo zacznę do niego mówić w rodzaju żeńskim :)

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
Ja o dziewczynie z mojej pracy - jest o połowę młodsza ode mnie i zdeklarowana hetero, więc z dwóch powodów nierealne, ale i tak lubię sobie wyobrażać, że coś tam się między nami dzieje :) Zauważyłam, że im więcej czasu mija od mojej ostatniej bliskości z kobietą, tym więcej mam lesbijskich fantazji. Mąż się śmieje, że niedługo zacznę do niego mówić w rodzaju żeńskim :)
Mąż to widział?

Mężczyzna

BezwstydnyJa

Nowicjusz
ja właśnie sobie fantazjuję o szalonym seks spotkaniu. Duże pomieszczenie a w nim moja żona Sylwia i jej przyjaciółki Kasia i Wiola oraz ja i jakiś drugi mężczyzna. Cudowny całonocny seks w różnych konfiguracjach zakończony obfitym wytryskiem z obu kutasów na klęczące przed nami panie. Mmmmmmm

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Fajna fantazja. Ja czasami myślę jak to by było zobaczyć żonę z inną kobietą 😊

Mężczyzna

hungryfellow

Cichy Podglądacz
O tym że klęczałem przed moja nauczycielka z liceum, miała na sobie botki i pończochy, sukienkę podciągnęła do góry. Jedna jej noga była na ziemi druga dała na krzeselko.Ja ustami przyssalem się do jej zajebiście mokrej cipki, czułem jej soki w ustach i słyszałem jak mruczy. Jedną ręką trzymała mnie za głowę i delikatnie dociskała do siebie , rytmicznie poruszała biodrami. Później wstałem i ona zlizywała swoje soki z mojej twarzy i ust.