Myślę, że jest to jedna z największych zalet onanizmu - możliwość fantazjowania i odgrywania scen, na które nie odważylibyśmy się lub nie byłoby to dobre w rzeczywistości.
Myślę co zrobić na obiad, jakie zakupy zrobić, czy podłoga jest wystarczająco czysta, czy wszystkie ciuchy zmieszczą się do pralki na jedno pranie, to tak z grubsza....
Myślę co zrobić na obiad, jakie zakupy zrobić, czy podłoga jest wystarczająco czysta, czy wszystkie ciuchy zmieszczą się do pralki na jedno pranie, to tak z grubsza....
O partnerce w tym czasie nie myślę ale o jej siostrze już się zdarza. Mam też fajna koleżankę w pracy i chyba trochę na siebie lecimy więc lubię też o niej pofantazjowac. Bardzo też lubię znaleźć jakiś filmik np. na PH i jazda.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.