Z tymi krzesłami to musiała być jakaś viralowa porada sprzed lat bo przyznam szczerze, że gdzieś o tym się dowiedziałem (dawno temu więc no żadnych szczegółów nie pamiętam) i jako tako to stosuję odruchowo, tzn pierwsza myśl to z jakiegoś powodu od razu „krzesła”. Kurcze, może to było w jakiejś durnej komedii typu Straszny Film, American Pie albo Wyścig Szczurów?Cześć,
dziś zwracam się z pytaniem: jakie macie sposoby i o czym myślicie, aby w trakcie stosunku nie dojść za szybko?
Dotyczy to głównie Panów, ale kto wie, może i Panie czymś zaskoczą.
Wczoraj wyświetliła mi się rolka na insta i tam jeden z rozmówców podawał za przykład - krzesła oraz szczegóły wyposażenia danego wnętrza.
Macie jakieś takie myśli, które osłabiają podniecenie i powodują, że możecie dłużej przeciągać nadejście orgazmu?
American Pie 2, w scenie kiedy Michelle uczy Jima jak rozgrzać kobietę.Kurcze, może to było w jakiejś durnej komedii typu Straszny Film, American Pie albo Wyścig Szczurów?
... Jak za bardzo stracisz kontakt z partnerką, później się zastanawia, o której suce myślałeś I foch przez miesiącJa rozwiązuję zadania matematyczne. Można w nieskończoność, nie opada i nie jest nudno. Jedyne co to trzeba się pilnować, żeby nie stracić za bardzo kontakt z partnerką, no i nie nadaje się do bardzo ostrego seksu. Mówię poważnie, i mogę szczerze polecić ten sposób.
Jakbym myślał o byłych i tych marzonych ale niedoszłych, to wiesz co by było... Jak za bardzo stracisz kontakt z partnerką, później się zastanawia, o której suce myślałeś I foch przez miesiąc![]()
O tak, to jest bardzo dobry patent. Analogicznie w sytuacjach dużego stresu jak i innych silnych emocji. Zadania matematyczne zaprzęgają do pracy lewą półkulę mózgu, a prawa (odpowiedzialna ze emocje) zostaje nieco odcięta od głosu.Ja rozwiązuję zadania matematyczne. Można w nieskończoność, nie opada i nie jest nudno. Jedyne co to trzeba się pilnować, żeby nie stracić za bardzo kontakt z partnerką, no i nie nadaje się do bardzo ostrego seksu. Mówię poważnie, i mogę szczerze polecić ten sposób.
Wykręciłem 1100 na szachach szybkich na chess.com, ale teraz jak patrzyłem to 915 zostało. Przeżyłem jednak załamkę. Rozkminy podczas seksu o szachach zepsuły mi elo
Jeżeli ranking szachowy elo mógłby posłużyć za długość penisa, to ja się pochwalę że mam 2000 elo na chesscom i 2250 elo na lichessTo ja 1100 osiągnąłem ponad na dziennych. Na szybkich mam pewnie koło 800. I z 3000 partii rozegranych ponad, głównie dziennych. A jaka radocha jak się uda fajny motyw taktyczny zagrać![]()
Jak to kiedyś ktoś napisał, "Lepiej patrzeć na kobiety, których nie możesz bzykać, niż bzykać te, na które nie możesz patrzeć"[...] a jak kobieta jest wyjątkowo brzydka to zamykam oczy i wyobrażam sobie, że bzykam się z Gal Gadot.
Kto podczas zabaw łóżkowych nigdy nie zamykał oczu i nie myślał o innej niech pierwszy rzuci kamieniem.Jak to kiedyś ktoś napisał, "Lepiej patrzeć na kobiety, których nie możesz bzykać, niż bzykać te, na które nie możesz patrzeć"![]()
Tak akurat jak lubię, po tym jak sama dojdę, gdzieś nieopodal tego jak błagam go już o litość i wzywam wszelkie znane mi bóstwa.Saanvi twój chłop za szybko dochodzi ? w ile ?
Zadajesz zbyt osobiste pytania, a Ty w ile dochodzisz ?Saanvi twój chłop za szybko dochodzi ? w ile ?