• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

O czym myślicie, aby opóźnić orgazm?

Mężczyzna

iLovePussy69

Seks Praktykant
Dzisiaj jak już czułem że zbliża się wybuch to zacząłem myśleć o serialu który niedawno oglądałem (nie wiem sam dlaczego akurat to 😂) ale pomogło ;p musiałem coś na szybko wymyślić aby nie było lipy ;p

Kobieta

KakiOna

Cichy Podglądacz
Cześć,

dziś zwracam się z pytaniem: jakie macie sposoby i o czym myślicie, aby w trakcie stosunku nie dojść za szybko?
Dotyczy to głównie Panów, ale kto wie, może i Panie czymś zaskoczą.

Wczoraj wyświetliła mi się rolka na insta i tam jeden z rozmówców podawał za przykład - krzesła oraz szczegóły wyposażenia danego wnętrza.
Macie jakieś takie myśli, które osłabiają podniecenie i powodują, że możecie dłużej przeciągać nadejście orgazmu?
Nie wiem o czym myśli mój były jak się kochamy, ale on ma świetną technikę. Ostro i szybko, potem zwalnia ruchy, robi okrężne, potem od czasu do czasu wsadza tak mocno, że czuję go na maxa dogłębnie... Zwalnia i potem znowu jedzie szybko... Ale ja generalnie lubię nawet jak czasami rżnie mnie szybko, z namiętnymi pocałunkami, lizaniem w niektórych miejscach i jak mi szepcze do ucha coś w trakcie stosunku, wtedy się mocno podniecam i dochodzę. My kobiety mamy inaczej, bo możemy dochodzić raz za razem, facet potrzebuje przerw, ale i tak jest świetnie, bo czasami bzykamy się kilka razy w ciągu dnia

Mężczyzna

Gal*Gun

Cichy Podglądacz
O czym myślicie, aby opóźnić orgazm??
O Magdzie Gessler. Jest dla mnie absolutnie odrażająca i to nie tylko z wyglądu ale też jako człowiek.

M2RkZGRhYlMzCSx0fRNvRnBReC47SmEQJ0lgZX1ZfwpiE3UhOwQoQDcbNWk1GjhCMxwqaSIEYlMiAnUxY0cpWyEbNiYrRyhfMA4-aDYNeAExW2Ilf1x-AWZGbiRkC2AKYVxpamteLAE2Dz4jMwosVnAW

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
Cześć,

dziś zwracam się z pytaniem: jakie macie sposoby i o czym myślicie, aby w trakcie stosunku nie dojść za szybko?

Wczoraj wyświetliła mi się rolka na insta i tam jeden z rozmówców podawał za przykład - krzesła oraz szczegóły wyposażenia danego wnętrza.
Macie jakieś takie myśli, które osłabiają podniecenie i powodują, że możecie dłużej przeciągać nadejście orgazmu?
Wyjmuję na chwilę by "odpoczął", w tym czasie dłoń wchodzi by partnerka nie przestała zaznawać rozkoszy. No i wiadomo: do tego całowanie cyckow :p

Mężczyzna

Radek 735

Cichy Podglądacz
Cześć,

Oddycham powoli i na chwile skupiam sie na oddechu, najwazniejsze to na chwile zmienic rytm od "jej "rytmu, u mnie dziala.

Mężczyzna

argos42

Seks Praktykant
Cześć,

Mnie pomaga kiedy ścianę go poniżej łepka i parę razy mocniej pociągnę i przechodzi ale nie na długo,a kiedy sobie mi loda to mówię jej żeby ścisnęła łepek zębami i też przechodzi,Tak samo kiedy wali mi konia to obciąga go i ściska łepek i przechodzi

Kobieta

Dark.Amy

Nowicjusz
Miałam takiego jednego do seksu, co zawsze najpierw chciał loda i później mógł długo ruchać po tym pierwszym orgaźmie. Natomiast miałam też takiego, co jak się spuścił to już nie było szans na szybką erekcję

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
Nie muszę o niczym myśleć. Wystarcza, że minimalnie spowolnię tempo na chwilę. Gdy pierwszy stan "przedorgazmowy" minie, mogę już kochać się godzinami, wtedy nawet balansowanie przy granicy jest do ogarnięcia. Ma to jednak swoją cenę. Czuję, że mógłbym zaraz dojść, lecz nie jestem w stanie. Aby skończyć potrzebuję przynajmniej pół godziny przerwy i w "drugiej turze" już nie powstrzymuję pierwszej ochoty na strzał.