• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

O czym myślicie, aby opóźnić orgazm?

Mężczyzna

iLovePussy69

Seks Praktykant
Dzisiaj jak już czułem że zbliża się wybuch to zacząłem myśleć o serialu który niedawno oglądałem (nie wiem sam dlaczego akurat to 😂) ale pomogło ;p musiałem coś na szybko wymyślić aby nie było lipy ;p

Kobieta

KakiOna

Cichy Podglądacz
Cześć,

dziś zwracam się z pytaniem: jakie macie sposoby i o czym myślicie, aby w trakcie stosunku nie dojść za szybko?
Dotyczy to głównie Panów, ale kto wie, może i Panie czymś zaskoczą.

Wczoraj wyświetliła mi się rolka na insta i tam jeden z rozmówców podawał za przykład - krzesła oraz szczegóły wyposażenia danego wnętrza.
Macie jakieś takie myśli, które osłabiają podniecenie i powodują, że możecie dłużej przeciągać nadejście orgazmu?
Nie wiem o czym myśli mój były jak się kochamy, ale on ma świetną technikę. Ostro i szybko, potem zwalnia ruchy, robi okrężne, potem od czasu do czasu wsadza tak mocno, że czuję go na maxa dogłębnie... Zwalnia i potem znowu jedzie szybko... Ale ja generalnie lubię nawet jak czasami rżnie mnie szybko, z namiętnymi pocałunkami, lizaniem w niektórych miejscach i jak mi szepcze do ucha coś w trakcie stosunku, wtedy się mocno podniecam i dochodzę. My kobiety mamy inaczej, bo możemy dochodzić raz za razem, facet potrzebuje przerw, ale i tak jest świetnie, bo czasami bzykamy się kilka razy w ciągu dnia

Mężczyzna

Gal*Gun

Cichy Podglądacz
O czym myślicie, aby opóźnić orgazm??
O Magdzie Gessler. Jest dla mnie absolutnie odrażająca i to nie tylko z wyglądu ale też jako człowiek.

M2RkZGRhYlMzCSx0fRNvRnBReC47SmEQJ0lgZX1ZfwpiE3UhOwQoQDcbNWk1GjhCMxwqaSIEYlMiAnUxY0cpWyEbNiYrRyhfMA4-aDYNeAExW2Ilf1x-AWZGbiRkC2AKYVxpamteLAE2Dz4jMwosVnAW

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
Cześć,

dziś zwracam się z pytaniem: jakie macie sposoby i o czym myślicie, aby w trakcie stosunku nie dojść za szybko?

Wczoraj wyświetliła mi się rolka na insta i tam jeden z rozmówców podawał za przykład - krzesła oraz szczegóły wyposażenia danego wnętrza.
Macie jakieś takie myśli, które osłabiają podniecenie i powodują, że możecie dłużej przeciągać nadejście orgazmu?
Wyjmuję na chwilę by "odpoczął", w tym czasie dłoń wchodzi by partnerka nie przestała zaznawać rozkoszy. No i wiadomo: do tego całowanie cyckow :p

Mężczyzna

Radek 735

Cichy Podglądacz
Cześć,

Oddycham powoli i na chwile skupiam sie na oddechu, najwazniejsze to na chwile zmienic rytm od "jej "rytmu, u mnie dziala.