• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Noc z prostytutką

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
A może boi się, że się zakocha. Taki przykład. Jak masz rodzinę, to czasem może lepsze?
Cooooo? XD No teraz to poleciałeś. XD

Boisz się, że się zakochasz to idziesz płacić? XD Już abstrahując od samego absurdu, to co niby pieniądze miałyby zmieniać w kwestii zakochania skoro i tu seks i tu seks? Jak seks u kogoś wywołuje zakochanie, no to wtedy to to samo.

A jak masz rodzinę - to się nie zdradza. Jak zdradzasz mając rodzinę, to jesteś tępym ch**em.

Mężczyzna

ziutek72

Nowicjusz
Ok przepraszam, fakt zareagowałem ostro. Żyję trochę na tym świecie i znam różne przypadki, ale nie oceniam.
Ostatnio słyszałem, że żona przyłapanego na zdradzie typa powiedziała, że są mu kasę na prostytutki jak mu za mało, bo go kocha.
Sytuacja z życia i co na to powiesz?

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Ok przepraszam, fakt zareagowałem ostro. Żyję trochę na tym świecie i znam różne przypadki, ale nie oceniam.
Ostatnio słyszałem, że żona przyłapanego na zdradzie typa powiedziała, że są mu kasę na prostytutki jak mu za mało, bo go kocha.
Sytuacja z życia i co na to powiesz?
To się nazywa patologia i syndrom sztokholmski.

A co do ciebie - tak spojrzałem na twoje posty. Mówisz, że nie zdradzasz, a potem widzę, że piszesz, że masz żoną, a potem szukasz kochanek. Coś tu się nie klei.

Mężczyzna

ziutek72

Nowicjusz
Nie oceniam i nie chcę być oceniany. Odkąd mam żonę na panienki nie chodzę. Co innego stała przyjaciółka. Czasem nawet z kimś przy kawie pogadać jest fajnie.
Na razie masz zasady, ja jestem drugi raz żonaty i wiem coś o potrzebach, sympatiach i spotkaniach. To tylko moje zdanie i moje życie. Nawracaczy nie potrzebuję.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Dla mnie korzystanie z prostytutek to największe upokorzenie dla mężczyzny pod względem męskości.

Wolałbym celibat niż korzystanie z prostytutek.
Każdy uważa to co uważa. Ja chadzam i po prostu to lubię, nie ze względu na sam seks (choć dobieram panny dość rygorystycznie i od dawna się nie sparzyłem, jest top). Nawet jakby ktoś mi gotował najlepsze obiady na świecie, to i tak raz na jakiś czas miałbym ochotę na kebsa z budki.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Hm...ponad 2 tysiące za noc, to nie jest mało. Moim zdaniem to nie jest powszechne zjawisko:unsure:;)
W zasadzie każda diva ma w ofercie "noc" i 2000 to jest rzekłbym dolna stawka. Właśnie sprawdziłem moją "stałą" divę i za noc bierze 4000. Czy są chętni? Nie wiem, nie pytałem. Ale myślę, ze są ludzie, którzy korzystają.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
W zasadzie każda diva ma w ofercie "noc" i 2000 to jest rzekłbym dolna stawka. Właśnie sprawdziłem moją "stałą" divę i za noc bierze 4000. Czy są chętni? Nie wiem, nie pytałem. Ale myślę, ze są ludzie, którzy korzystają.
Dzięki za uzupełnienie. Odniosłem wrażenie, że panowie nie do końca wiedzą co piszą wzorując się na "godzinowym" Maxisie. I ten temat to dla nich tylko kolejna okazja do teoretyzowania, bo na praktyków mi nie wyglądają;):LOL:

Mężczyzna

ziutek72

Nowicjusz
Nie wiem, czy to dużo, czy mało. Na rok się są podane ceny. Jak któraś pracuje w domu, to ma różne myśli kiedy przyjdzie klient. To też bierzmy pod uwagę. A różne wynalazki się trafiają.

Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
Dla mnie korzystanie z prostytutek to największe upokorzenie dla mężczyzny pod względem męskości.

Wolałbym celibat niż korzystanie z prostytutek.
Czy ja wiem czy to jest największe upokorzenie dla mężczyzny pod względem męskości, dla mnie największym upokorzeniem dla mężczyzny i jego męskości jest podniesienie ręki na kobietę (nie mówię tu oczywiście o sportowej walce albo jakimś treningu sztuk walki)