• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Noc z prostytutką

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Dla każdego normalnego mężczyzny podniesienie ręki na kobietę powinno wywołać w nim obniżenie własnej wartości i uderzyć w jego godność, nie mówię tu o przemocowcach niemających poczucia winy, którzy regularnie stosują przemoc, bo to inna kategoria człowieka (o ile można takiego kogoś nazwać człowiekiem), natomiast mówię tu o jakiś pojedynczych przypadkach gdzie mężczyzna pod wpływem emocji uderzy np swoją żonę, w takim przypadku jak już wspomniałem każdy normalny mężczyzna poczuje upokorzenie
A załóżmy, że napruta patusiara pod dyskoteką startuje do ciebie z łapami w przekonaniu "jestem kobietą, nic mi nie zrobi"? Rozumiem, że nie wiem, nastawiasz drugi policzek, próbujesz kulturalnie wyjaśnić, że "tak się nie godzi młoda damo", czy jeszcze jakoś inaczej?

Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
A załóżmy, że napruta patusiara pod dyskoteką startuje do ciebie z łapami w przekonaniu "jestem kobietą, nic mi nie zrobi"? Rozumiem, że nie wiem, nastawiasz drugi policzek, próbujesz kulturalnie wyjaśnić, że "tak się nie godzi młoda damo", czy jeszcze jakoś inaczej?
Są sposoby by kogoś spacyfikować niekoniecznie wywalając mu/jej gonga kolokwialnie mówiąc

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Są sposoby by kogoś spacyfikować niekoniecznie wywalając mu/jej gonga kolokwialnie mówiąc
Cytując klasyka "w dupie byłeś, gówno widziałeś".
Piszę to jako praktyk, który miał okazję doświadczyć furii wspomnianej patusiary. Powodzenia w "pacyfikowaniu" bez uszczerbku na ciele.

Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
Cytując klasyka "w dupie byłeś, gówno widziałeś".
Piszę to jako praktyk, który miał okazję doświadczyć furii wspomnianej patusiary. Powodzenia w "pacyfikowaniu" bez uszczerbku na ciele.
jakie masz praktyki to mnie nie obchodzi, tak jak to że sobie nie dałeś rady, a w jakich sytuacjach byłem a w jakich nie to nie muszę ci się tłumaczyć

Mężczyzna

kolarz123

Nowicjusz
Raz na koncercie stojąc i po prostu machając łapami do beatu nagle zza pleców wyskoczyła mi laska, która łokciami zaczęła się rozpychać na wszystkie kierunki, i prawdopodobnie szukając afery, zaczęła się do mnie pruć, chociaż nie zrobiłem ani jednego kroku, a to ona ode mnie się odbijała. Na szczęście jej gach był dużo mądrzejszy od niej i zabrał ją w jakieś ustronne miejsce, aczkolwiek trafiło by na kogoś innego i zadyma rozpoczęta bez jakiekolwiek racjonalnego powodu.