A nawet jeśli by @Sialalalala chciał gadać o sobie to i tak by go słuchać nie chciały, znam ten bólA Ciebie nie chcą dziewczyny, które Ci się podobają, czy wszystkie?
A nawet jeśli by @Sialalalala chciał gadać o sobie to i tak by go słuchać nie chciały, znam ten bólA Ciebie nie chcą dziewczyny, które Ci się podobają, czy wszystkie?
Bo kobiety nie lubią facetów, którzy marudzą choć same dużo marudzą. Oto cała filozofia, nawet prosty człowiek to zrozumie. Masz być idealny, masz do tego dążyć koniec kropka.A nawet jeśli by @Sialalalala chciał gadać o sobie to i tak by go słuchać nie chciały, znam ten ból![]()
Nie chcę mi się już do tego dążyć, mam dość i mówię pas. Aby jakoś dociepać do swego końca życia od Pani do Pani i umrzeć, bo tylko w nich moja przyszłość.Bo kobiety nie lubią facetów, którzy marudzą choć same dużo marudzą. Oto cała filozofia, nawet prosty człowiek to zrozumie. Masz być idealny, masz do tego dążyć koniec kropka.
W takich momentach jak odgrzebujesz takie tematy to mam wrażenie, że jesteś po ich stronie....Co tam słychać w świecie liliputów?
Czyżby temat się wyczerpał?
Lubię ichW takich momentach jak odgrzebujesz takie tematy to mam wrażenie, że jesteś po ich stronie....
Mnie już męczą... No ale kwestia indywidualna. I chociaż mimo, że też lubię jak się dzieje, to nie każde 'coś' co się dzieje musi być pozytywne...Lubię ichLubię kiedy coś się dzieje
![]()
Zachowujesz się jak na tym memieCo tam słychać w świecie liliputów?
Czyżby temat się wyczerpał?
Ale nie ma kto robić zamieszania... @user96 odpuścił sobie pisanie już ponad tydzień temu, @maxis od ponad 36h nieobecny (czyżby dostał wypłatę i utylizował ją u swojej Pani?), natomiast sam jeden @Sialalalala nie da rady pociągnąć wątku na odpowiednim poziomieLubię ichLubię kiedy coś się dzieje
![]()
Jakbym się postarał to bym dał radę... Ale po co...natomiast sam jeden @Sialalalala nie da rady pociągnąć wątku na odpowiednim poziomie![]()
No weź... nie bądź taki... nie uszczęśliwisz @Magia2000?Jakbym się postarał to bym dał radę... Ale po co...
Nie.No weź... nie bądź taki... nie uszczęśliwisz @Magia2000?
Po kilkunastodniowej przerwie wróciłem do treningów na dojo i od razu przytrafiła mi się drobna kontuzja.Co tam słychać w świecie liliputów?
Masz rację, też by mnie nie przeraził fakt że umieram, tylko że umrę będąc tak niskim.Dziś w nicy podczas takiego przebudzenia miałem wrażenie eksterioryzacji, patrzyłem z góry na moje lilipuckie, umierające ciało.
No, nawet się zza łóżka nie wychylisz, żeby zobaczyć czy ktoś przyszedł się pożegnać....Masz rację, też by mnie nie przeraził fakt że umieram, tylko że umrę będąc tak niskim.
Do góry podjedź i kliknij 'nie obserwuj' przestaniesz dostawać powiadomieniaCzy jest możliwe dać ignora na ten wątek?
Oho, odezwał się. Pewnie ma 190cm. Idź precz. Sio.Czy jest możliwe dać ignora na ten wątek?
Też tak robięDo góry podjedź i kliknij 'nie obserwuj' przestaniesz dostawać powiadomieniaTak samo można zaznaczyć obserwuj jeśli chcesz dostawać infoa nie masz nic do napisania
![]()
To oczywiste, że moja śmierć tragedią nie będzie. W Szwecji przeprowadzono badania, że niscy mężczyźni częściej od przystojnych dokonują skutecznych prób "s" z użyciem przemocy.Masz rację, też by mnie nie przeraził fakt że umieram, tylko że umrę będąc tak niskim.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Niski wzrost załamanie nerwowe | Poza tematem | 53 | |
![]() |
Niski wzrost Depresja i totalne wypalenie w relacjach damsko męskich | Seks fotki i filmy | 27 | |
![]() |
Depresja niski wzrost | Seks | 143 | |
![]() |
Niski wzrost grupa wsparcia | Seks | 42 | |
![]() |
Niski wzrost utrudnia mi życie. | Seks | 42 |