• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Niski wzrost poważny problem znaleznieniem kobiety

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Bo może ktoś inny dowie się z tego, że kobiety najczęściej będą urażone jak zaproponujesz im seks tak po prostu, a jeszcze bardziej jak dorzucisz do tego motyw finansowy.
A jak to tak zostawimy i się nie odezwiemy, to można odnieść wrażenie, że to jest ok, a nie jest.
Też nie do końca - dajecie mu przecież po prostu paliwo do dalszego pisania bzdur. I tak go nie przekonacie a on tępo będzie wszystko odbijał i na siłę prowadził w tym kierunku co chce. A potem i tak was tak zaspamuje, że wasze odpowiedzi znikną.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Mało jest kobiet, które chcą być potraktowane jak kurwa a proponując gotówkę właśnie tak potraktowałeś tą koleżankę.
Totalny brak szacunku, a najgorsze jest to, że nie widzisz w tym nic złego i nie rozumiesz, dlaczego się obraziła...
Ja pi@rd0lę, ale pokręceni ludzie chodzą po tym świecie, jak to trzeba być ostrożnym aby na takiego typa nie trafić...
Ty ale przecież to w zasadzie ta moja koleżanka to k... tylko nieoficjalnie i może się dlatego się obraziła, bo ją zdemaskowałem.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Nie zdemaskowałeś jej, zdemaskowałeś siebie....
Zorientowała się z kim miała do czynienia i naprawdę dziwię się, że Ci liścia nie sprzedała, albo nie zgłosiła w pracy molestowania.
Przysłowiowy "liść " to dla Mnie mało. Nie wiem jakie struktury są w firmie naszego "kolegi " ale to się kwalifikuje co najmniej do zgłoszenia do przełożonego. W takich sprawach trzeba działać prewencyjnie.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Przysłowiowy "liść " to dla Mnie mało. Nie wiem jakie struktury są w firmie naszego "kolegi " ale to się kwalifikuje co najmniej do zgłoszenia do przełożonego. W takich sprawach trzeba działać prewencyjnie.
Ja wiem jak to działa u mnie w korpo... żadna firma nie chce sytuacji, że było zgłoszenie a firma nie zareagowała, ,więc reagują... od razu jest komisja antymobbingowa powoływana, rozmowy również z innymi pracownikami czy spotkali się z podobną sytuacją, czy inne panie również były nagabywane przez tą osobę....
Jeśli by pomiędzy nim a tą kobietą była zależność służbowa to kolega zostałby odesłany na przymusowy odpoczynek do czasu wyjaśnienia sprawy, a jeśli by się wyjaśniło na jego niekorzyść (potwierdziło się to o co został oskarżony), to byłby wolnym człowiekiem w myśl artykułu 52 KP.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Ja wiem jak to działa u mnie w korpo... żadna firma nie chce sytuacji, że było zgłoszenie a firma nie zareagowała, ,więc reagują... od razu jest komisja antymobbingowa powoływana, rozmowy również z innymi pracownikami czy spotkali się z podobną sytuacją, czy inne panie również były nagabywane przez tą osobę....
Jeśli by pomiędzy nim a tą kobietą była zależność służbowa to kolega zostałby odesłany na przymusowy odpoczynek do czasu wyjaśnienia sprawy, a jeśli by się wyjaśniło na jego niekorzyść (potwierdziło się to o co został oskarżony), to byłby wolnym człowiekiem w myśl artykułu 52 KP.
No bo pijarowo słabo by to wyglądało że firma takie sytuacje bagatelizuje,sama jesteś dziewczyną (nawet super dziewczyną:) ) więc Tobie łatwiej odnaleźć się w sytuacji. Nie miałabyś potem obaw z kimś takim pracować? Nie chciała z Nim za kasę ale nie wiadomo czy nie próbował by siłą...

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
No bo pijarowo słabo by to wyglądało że firma takie sytuacje bagatelizuje,sama jesteś dziewczyną (nawet super dziewczyną:) ) więc Tobie łatwiej odnaleźć się w sytuacji. Nie miałabyś potem obaw z kimś takim pracować? Nie chciała z Nim za kasę ale nie wiadomo czy nie próbował by siłą...
Nie bądż "zboczeńcem" i nie zbaczaj z tematu, bo i tak opuchniety;)

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Nie wiemy, czy sama adresatka propozycji seksu za pieniądze nie zbagatelizowała oferty maxisa.
Współcześnie mamy rozpowszechnione zabawy cuckold, a dziewczyny mogą swobodnie umawiać się na seks, na gangbangi z czarnoskórymi.
Propozycja seksu za pieniądze, złożona przez niskiego Polaka, mogła po prostu nie zostać potraktowana poważnie.

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Jak chodzę po tym świecie 32 lata (niestety) to nigdy sama nie zwróciłam uwagi na to ile wzrostu miał chłopak, który mi się aktualnie podobał. Musi być po prostu to coś, musi być w nim coś takiego co sprawia, że nie mogę przestać o nim myśleć i na pewno nie jest to kwestia ile ma wzrostu. Miałam nawet kiedyś chłopaka, co był mojego wzrostu albo dosłownie parę cm wyższy i nawet przez chwilę o tym nie pomyślałam, że mi to w jakikolwiek sposób przeszkadza. To Wy macie jakieś chore kompleksy na punkcie swojego wzrostu i rozmiaru kutasów i próbujecie nam wmówić, że to z tych dwóch powodów nie jesteśmy Wami zainteresowane.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Jak chodzę po tym świecie 32 lata (niestety) to nigdy sama nie zwróciłam uwagi na to ile wzrostu miał chłopak, który mi się aktualnie podobał. Musi być po prostu to coś, musi być w nim coś takiego co sprawia, że nie mogę przestać o nim myśleć
Bo może Ty normalna jesteś więc masz normalne podejście....
i na pewno nie jest to kwestia ile ma wzrostu.

To Wy macie jakieś chore kompleksy na punkcie swojego wzrostu i rozmiaru kutasów i próbujecie nam wmówić, że to z tych dwóch powodów nie jesteśmy Wami zainteresowane.
Ale wzrost jest to świetna wymówka, na którą można zrzucić wszystkie swoje niedoskonałości czy nawet defekty intelektualne.

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
Jak chodzę po tym świecie 32 lata (niestety) to nigdy sama nie zwróciłam uwagi na to ile wzrostu miał chłopak, który mi się aktualnie podobał. Musi być po prostu to coś, musi być w nim coś takiego co sprawia, że nie mogę przestać o nim myśleć i na pewno nie jest to kwestia ile ma wzrostu. Miałam nawet kiedyś chłopaka, co był mojego wzrostu albo dosłownie parę cm wyższy i nawet przez chwilę o tym nie pomyślałam, że mi to w jakikolwiek sposób przeszkadza. To Wy macie jakieś chore kompleksy na punkcie swojego wzrostu i rozmiaru kutasów i próbujecie nam wmówić, że to z tych dwóch powodów nie jesteśmy Wami zainteresowane.
To skoro wzrost nie jest ważny, to jakim cudem cały czas od dziewczyn, nawet znajomych, słyszę, że jest ważny?