• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Niski wzrost poważny problem znaleznieniem kobiety

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
@Sialalalala Bo są różne dziewczyny i mają różne priorytety. Ja już mam jakieś doświadczenia życiowe żeby wiedzieć, że są ważniejsze sprawy niż kilka cm w te czy w drugą stronę.
Ale wzrost nie ma nic do doświadczenia życiowego. Po prostu wysocy faceci zawsze byli uważani za męskich, przystojnych, seksownych, potrafiących zadbać o bezpieczeństwo kobiety i o nią samą. A niscy to odwrotność tego.

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Ale wzrost nie ma nic do doświadczenia życiowego. Po prostu wysocy faceci zawsze byli uważani za męskich, przystojnych, seksownych, potrafiących zadbać o bezpieczeństwo kobiety i o nią samą. A niscy to odwrotność tego.
Ma tyle do doświadczenia, że dla mnie nie jest priorytetową sprawą. Co mnie interesuje, czy ma 170cm czy 180cm czy 2 metry. Nie zakochuję się we wzroście tylko w człowieku.

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
Ma tyle do doświadczenia, że dla mnie nie jest priorytetową sprawą. Co mnie interesuje, czy ma 170cm czy 180cm czy 2 metry. Nie zakochuję się we wzroście tylko w człowieku.
Ale wzrost to nieodłączna część tego faceta. I która ma duży wpływ na postrzeganie go. Inaczej byś odbierała tego samego faceta, gdyby był niższy niż Ty. Pewnie nawet nie spojrzałabyś na niego. Więc tak, trochę też zakochujesz się we wzroście.

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Ale wzrost to nieodłączna część tego faceta. I która ma duży wpływ na postrzeganie go. Inaczej byś odbierała tego samego faceta, gdyby był niższy niż Ty. Pewnie nawet nie spojrzałabyś na niego. Więc tak, trochę też zakochujesz się we wzroście.
JPRDL, czego nie rozumiesz? Dla niektórych jest ważny, ale dla niej akurat nie robi różnicy, bo ma inny gust. Przestań więc jej wmawiać co ona niby lubi, jakbyś mówił jakąś mądrość oświeconą.