Kolejny raz manipulujesz faktami.
Początkowo dostaliście wskazówki z
@user96 na pytanie co jest Waszym problemem. Bez złośliwości, czy uszczypliwości.
Dodatkowo zwróciłem uwagę, że Twoje czyny nie idą w parze ze słowami. Również nie użyłem żadnych atakujących sformułowań, a jedynie dostałeś fakty na stół:
[POST]
Wycieczki personalne odbiegające od wątku Ty zapoczątkowałeś wpisem:
[POST] tagując (nie cytując konkretną wypowiedź)
@luzik27,
@ergo. i mnie. Nie miej więc pretensji, że ktoś odpowiada na Twoje zaczepki, cytując Twój
[POST].
BTW: To Ty odbierasz nas jakbyśmy uważali się "za mocnych, bo kogoś tam mieliśmy". Odpowiem za siebie. Ja tak nie uważam. Dostałeś zwykłą męską radę na co można zwrócić uwagę. Uznałeś ją za wywyższanie się z mojej strony? Widać masz problem również z interpretacją intencji w wypowiedziach na forum.
Patrząc na wyłapane wyżej manipulacje... dalej nie nauczyłeś się, że z faktami nie wygrasz...
No wiem, tak samo jak wszyscy na forum i do czego to to się odnosi? To Twoja Pani, nikt Ci jej nie odbiera.
Czy ja gdziekolwiek napisałem, że jesteś potworem? Zacytuj. Napisałem jedynie, że to co robisz (promowanie usług prostytutek) jest szkodliwe dla psychiki mężczyzn. Ty już tego doświadczyłeś, choć jeszcze nie jesteś tego nawet świadomy, a przynajmniej póki co dobrze idzie Ci wypieranie tego faktu ze świadomości. Nie jest to tylko moja opinia, bo kilka kobiet na forum zwracało Ci już na to uwagę.
Twój entuzjazm w wyrażaniu żalu jest prawie wzruszający.
Szkoda tylko, że nie towarzyszą mu argumenty merytoryczne.