• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Niski wzrost poważny problem znaleznieniem kobiety

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Ogólnie powiem jakbym miał kogoś na stałe to jasne, że obowiązkami domowymi dzieliłbym się pół na pół albo nawet brał bym na siebie więcej aby tylko moja przyszła księżniczka miała ze mną dobrze i się nie męczyła, ale skoro żadna nie chcę mnie i takich odciążeń w swym życiu nie chce to niech sobie same będą.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Kolejny raz manipulujesz faktami.

Początkowo dostaliście wskazówki z @user96 na pytanie co jest Waszym problemem. Bez złośliwości, czy uszczypliwości.
Dodatkowo zwróciłem uwagę, że Twoje czyny nie idą w parze ze słowami. Również nie użyłem żadnych atakujących sformułowań, a jedynie dostałeś fakty na stół: [POST]

Wycieczki personalne odbiegające od wątku Ty zapoczątkowałeś wpisem: [POST] tagując (nie cytując konkretną wypowiedź) @luzik27, @ergo. i mnie. Nie miej więc pretensji, że ktoś odpowiada na Twoje zaczepki, cytując Twój [POST].

BTW: To Ty odbierasz nas jakbyśmy uważali się "za mocnych, bo kogoś tam mieliśmy". Odpowiem za siebie. Ja tak nie uważam. Dostałeś zwykłą męską radę na co można zwrócić uwagę. Uznałeś ją za wywyższanie się z mojej strony? Widać masz problem również z interpretacją intencji w wypowiedziach na forum.

Patrząc na wyłapane wyżej manipulacje... dalej nie nauczyłeś się, że z faktami nie wygrasz...

No wiem, tak samo jak wszyscy na forum i do czego to to się odnosi? To Twoja Pani, nikt Ci jej nie odbiera.

Czy ja gdziekolwiek napisałem, że jesteś potworem? Zacytuj. Napisałem jedynie, że to co robisz (promowanie usług prostytutek) jest szkodliwe dla psychiki mężczyzn. Ty już tego doświadczyłeś, choć jeszcze nie jesteś tego nawet świadomy, a przynajmniej póki co dobrze idzie Ci wypieranie tego faktu ze świadomości. Nie jest to tylko moja opinia, bo kilka kobiet na forum zwracało Ci już na to uwagę.

Twój entuzjazm w wyrażaniu żalu jest prawie wzruszający.
Szkoda tylko, że nie towarzyszą mu argumenty merytoryczne.
Ty już się nie kompromituj swoimi pierdołami, bo tylko forum zaśmiecasz, idź zaśmiecaj co innego, ulżysz wszystkim, naprawdę, serio mówię, po co miałbym kłamać.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Jeśli szukasz dziewczyny 26-34, która jeszcze nikogo nie miała... to powodzenia.
Szukasz takiej, której przez tyle lat nikt nie chciał.... czyli podobnej do siebie?

Mam nieodparte wrażenie, że jesteś bardzo zaburzony, jest w Tobie dużo jadu, frustracji a zarazem kompleksów i wypaczonego spojrzenia na życie i na samego siebie... nie gubisz się czasem w tym?
Ekspertem nie jestem, więc skonsultuj to z lekarzem psychiatrą, podpowie Ci, czy wynika to z czynników biologicznych i zapisze leki, czy to bardziej kwestia psychologiczna, środowiskowa i zaleci psychoterapię.

Ps.
zanim mi się tu jakieś stroiczki zlecą i będą skrzywione, czerwone mordki wstawiać :mad: ... nie ma w tym żadnej złośliwości czy złych intencji.
Widzę, że masz problem, podsuwam rozwiązanie... nawet jeśli miałoby się okazać, że psychiatra nie widzi problemu to warto iść choćby po to by taką informację otrzymać... choć wydaje mi się, że taki lekarz u Ciebie będzie miał duuużo roboty :(
To w takim razie powiedz, jakiej mam szukać w jakim wieku takiej dziewczyny? Kobito, zejdź na ziemię, przecież żadna młodsza ode mnie, starego (ponad 30 letniego) capa (jak ja) nie weźmie.

Tak, nie cierpię ludzi i tylko dzięki mojej Pani na godzinkę mogę na nich patrzeć, bo przez pryzmat, że się kimś jednak spotykam i ktoś mnie chcę oglądać w realu nawet za kasę, ale jednak. Nawet nie chciały się ze mną spotykać na zwykłych spotkaniach w realu tylko na zwykły obiad po przyjacielsku bez seksu pomimo, że proponowałem za to żywą gotówkę to o czym tu będziemy mówić, aby tylko mieć jakikolwiek indywidualny kontakt z kobietą.
Wierzysz, że lekarz coś mi da? A pewnie powie "Panie idź Pan na k... jak se sam ze sobą nie radzisz" jak będzie uczciwy i będzie widział, że nie mam szans u normalnych dziewczyn. Jak będzie nie uczciwy, to będzie ze mnie wyciągał jeszcze więcej kasy ode mnie niż moja Pani i będzie głaskał po głowie i mi współczuł. A prdl takie współczucie, za gruby hajs i tak mi nie da tyle co moja Pani. Przecież świat jest tak stworzony aby drugiego wyruchać na kasę i ja o tym wiem i widzę to na każdym kroku i po prostu znalazłem najtańsze dla mnie dostępne rozwiązanie.

Tu w przypadku mej Pani to mam około 1/3 taniej niż w klubie ze striptizem co w tym samy czasie co tylko sobie mogłem potrzymać na kolanach dziewczynę i to jeszcze w stringach, wiec znalazłem tańszą opcję, wiem, bo taki był mój pierwszy jakikolwiek kontakt w życiu z dziewczyną sam na sam.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Proponowanie hajsu koleżance, to fakt, pojebana akcja.

Ale tu jest grubszy problem ogólnie. Nawet jakby nie chodziło mu o seks, to miałby problem. Ja mam 30 lat, jakieś 5 lat po ostatnim związku i seksie. I bardzo ciężko w ogóle kogoś poznać do zwykłej relacji.
Czy ja wiem czy to pojebana akcja? Koleżanka do mnie ciągle zalotne cześć mawiała, ponadto nas facetów w większości podrywała w pracy pomimo że jest bi i ma takową koleżankę na stałe, mówiono ,że z nimi (facetami) sypiała czy się tylko gziła i to za darmo, więc ja żem jej uczciwy układ nie mniej jednak proponowałem, przecież za darmo jednak nie chciałem aby ze mną to zrobiła a skoro facetów też wielbi to chciałem jej dać siebie i kasę a to chyba uczciwe i byłyby korzyści dla niej większe, prawda?

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
"Szwagier" ma chyba poprawić im samopoczucie, bardziej konotuje jakieś stosunki rodzinne, nie opierające się na transakcjach, a tymczasem to zwykła wymiana handlowa, więc termin "kurwiarz" jest bardziej na miejscu.
Po prostu najlepiej neutralnie nazwać takich facetów i kulturalnie jak ja - klient, przecież świadczy usługi handlowe. Ja nie jestem byle jakim klientem, bo stałym, sama mnie nie tak dawno nazwała :)

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Ty, a kto pierwszy się odezwał, czy uwzględnił mój nich w poście nie dawno? Przypomnieć Ci? Slogan z d... to się tyczy Ciebie a nie mnie.
Dobra to jak się tak przepycham na Twoim poziomie to zniżę się, żebyś zrozumiał 😂
images

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Dobra to jak się tak przepycham na Twoim poziomie to zniżę się, żebyś zrozumiał 😂
images
No tak swoją sprawą, no że Ci chcę takie rzeczy tu umieszczać i czas marnować, no chyba, że jesteś na poziomie pisma obrazkowego i pisać ze zrozumieniem nie umiesz do końca, to wiele tłumaczy.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
No tak swoją sprawą, no że Ci chcę takie rzeczy tu umieszczać i czas marnować, no chyba, że jesteś na poziomie pisma obrazkowego i pisać ze zrozumieniem nie umiesz do końca, to wiele tłumaczy.
Dobra, a teraz zobacz ile postów napisałeś Ty, zobacz ile postów w tym czasie napisałem ja i przeczytaj jeszcze raz co napisałeś xD
Człowieku Twój mózg, logiczne rozumowanie i godność człowieka poleciały dawno temu na wakacje i nawet nie dały znać, że nie mają zamiaru wracać 😂😂😂
Ja już Ci pisałem tyle razy szczere porady, że nie zostało mi nic innego jak nadzieja na to, że zrozumiesz piktogramy 😂😂😂

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Dobra, a teraz zobacz ile postów napisałeś Ty, zobacz ile postów w tym czasie napisałem ja i przeczytaj jeszcze raz co napisałeś xD
Człowieku Twój mózg, logiczne rozumowanie i godność człowieka poleciały dawno temu na wakacje i nawet nie dały znać, że nie mają zamiaru wracać 😂😂😂
Ja już Ci pisałem tyle razy szczere porady, że nie zostało mi nic innego jak nadzieja na to, że zrozumiesz piktogramy 😂😂😂
Weź się już stleń, bo już nudny jesteś.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Nie umiesz nic swojego wymyślić tylko lustro potrafisz przede mną ustawić - żal.
W sumie absolutnie szczerze? Uważam, że to by mogło pomóc. Tyle, że nie patrzeć na siebie tylko zajrzeć do środka, zastanowić się co trzeba zmienić, z czego jesteś, a z czego nie jesteś zadowolony, co trzeba zmienić, co zrobiłeś źle itd. I to szczerze przed sobą...

Ale co ja pierdole za głupoty, przecież doskonale wiem, że i tak zaraz to spłycisz po swojemu, w stylu, 'myślisz, że nie wiem?' 'ty się nie znasz', czy 'ja wiem lepiej'
Także tego...
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki 👌

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
W sumie absolutnie szczerze? Uważam, że to by mogło pomóc. Tyle, że nie patrzeć na siebie tylko zajrzeć do środka, zastanowić się co trzeba zmienić, z czego jesteś, a z czego nie jesteś zadowolony, co trzeba zmienić, co zrobiłeś źle itd. I to szczerze przed sobą...

Ale co ja pierdole za głupoty, przecież doskonale wiem, że i tak zaraz to spłycisz po swojemu, w stylu, 'myślisz, że nie wiem?' 'ty się nie znasz', czy 'ja wiem lepiej'
Także tego...
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki 👌
Nie podrywaj mnie, jestem heteroseksualny a widzę, że Cię kręcę, ale ostudź emocję i go rozchodź, bo nie potrzebnie się mną podnieciłeś.