• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Niski wzrost poważny problem znaleznieniem kobiety

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
No chciałbyś, po prostu słuchać i czytać już się co nie których nie da a Ciebie zwłaszcza.
Myślę, że większą przysługę zrobiłbyś sobie. Przynajmniej nie musiałbyś czytać tekstów tych wszystkich osób których... czekaj czekaj... cytując "a w d... z taką pomocą".

EDIT: Swoją drogą patrz jaką furorę robisz na forum. Już większość zapomnieła, że był to oryginalnie wątek @user96. Ostatnie kilka stron jest wyłącznie o Tobie 🤣

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Kiedy Ty nawet nikogo tutaj nie słuchasz 🙈
Przychodzisz z gotowymi tezami i oczekujesz... No właśnie nie wiem czego, bo gdy tylko ktoś tu próbuje przedstawić inny punkt widzenia, z nadzieją, że skłoni Cię on do przemyślenia swojego, to w zamian odwalasz jakieś agresywne wycieczki w jego stronę. Po co tu siedzisz i tracisz no to czas? Pytam poważnie, bez zgryźliwości.
Z początku, myślałem faktycznie, że ktoś mi tu pomoże, ale szybko się okazało, że to błąd, że to ja jestem zły a cała reszta ok i dlatego tu jestem, bo próbuję wam przedstawić, i wytłumaczyć, że obecnie niemożliwe w pewnym wieku kogoś znaleźć, ale skoro do was do nie dociera to już nie moja wina, a może ktoś ma podobny problem i sobie te moje posty kiedyś tam przeczyta, i uchronią go przed licznymi oszustwami czyhającymi w Internecie związane w tym temacie tak jak mnie to spotkało i to nie raz. Zresztą także w innych wątkach zawieram głos, nie tylko pod kątem związków, bo seks i erotyka mnie zaczęły od jakiegoś czasu kręcić bardziej niż zkiedykolwiek i to bardzo, więc dlatego tu jestem.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Myślę, że większą przysługę zrobiłbyś sobie. Przynajmniej nie musiałbyś czytać tekstów tych wszystkich osób których... czekaj czekaj... cytując "a w d... z taką pomocą".

EDIT: Swoją drogą patrz jaką furorę robisz na forum. Już większość zapomnieła, że był to oryginalnie wątek @user96. Ostatnie kilka stron jest wyłącznie o Tobie 🤣
Ty a kto zaczął mnie tu wymieniać w postach, a przecież już był spokój między nami, przypomnieć Ci?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Z początku, myślałem faktycznie, że ktoś mi tu pomoże, ale szybko się okazało, że to błąd, że to ja jestem zły a cała reszta ok i dlatego tu jestem, bo próbuję wam przedstawić, i wytłumaczyć, że obecnie niemożliwe w pewnym wieku kogoś znaleźć, ale skoro do was do nie dociera to już nie moja wina, a może ktoś ma podobny problem i sobie te moje posty kiedyś tam przeczyta, i uchronią go przed licznymi oszustwami czyhającymi w Internecie związane w tym temacie tak jak mnie to spotkało i to nie raz. Zresztą także w innych wątkach zawieram głos, nie tylko pod kątem związków, bo seks i erotyka mnie zaczęły od jakiegoś czasu kręcić bardziej niż zkiedykolwiek i to bardzo, więc dlatego tu jestem.
Skoro wyższemu od Ciebie i ode mnie user96 nie udało się pomóc i przeszedł on załamanie nerwowe, to tym bardziej Tobie nie za bardzo można by pomóc. Wyratowałeś się z samotności na swój sposób.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Ty a kto zaczął mnie tu wymieniać w postach, a przecież już był spokój między nami, przypomnieć Ci?
No i w tamtym temacie był już spokój. W obecny wątek Ty się wtarabaniłeś ze swoimi "mądrościami" to i wiele osób oprócz mnie zaczęło Cię cytować. Jeśli znów chcesz się wykoleić w starciu z merytorycznymi argumentami... zapraszam na ring :cool:

i dlatego tu jestem, bo próbuję wam przedstawić, i wytłumaczyć, że obecnie niemożliwe w pewnym wieku kogoś znaleźć, ale skoro do was do nie dociera to już nie moja wina,
Dwóch się znalazło, którzy nie mogą znaleźć i nagle trzeba przekonać całe forum (w tym sporą część osób które nie mają takiego problemu), że nie ma opcji znaleźć kogoś 🤦‍♂️

a może ktoś ma podobny problem i sobie te moje posty kiedyś tam przeczyta,
Masz problem z kobietami, nie próbuj się rozwijać czy naprawić błędów które popełniasz w relacjach - idź na kurvvy. Pomocna rada jak nic.

i uchronią go przed licznymi oszustwami czyhającymi w Internecie związane w tym temacie tak jak mnie to spotkało i to nie raz.
Jeśli czyta to choć jedna osoba, która została tak oszukana, niech tu napisze, albo przynajmniej niech "mrugnie dwa razy".

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
No i w tamtym temacie był już spokój. W obecny wątek Ty się wtarabaniłeś ze swoimi "mądrościami" to i wiele osób oprócz mnie zaczęło Cię cytować. Jeśli znów chcesz się wykoleić w starciu z merytorycznymi argumentami... zapraszam na ring :cool:

Dwóch się znalazło, którzy nie mogą znaleźć i nagle trzeba przekonać całe forum (w tym sporą część osób które nie mają takiego problemu), że nie ma opcji znaleźć kogoś 🤦‍♂️

Masz problem z kobietami, nie próbuj się rozwijać czy naprawić błędów które popełniasz w relacjach - idź na kurvvy. Pomocna rada jak nic.

Jeśli czyta to choć jedna osoba, która została tak oszukana, niech tu napisze, albo przynajmniej niech "mrugnie dwa razy".
Tylko stwierdziłem fakt, że jestem niższy niż autor tego wątku i tyle a Ty ze mnie potwora zrobiłeś jak zawsze, bo to Twoja pasja. Będę mądrzejszy i ustąpię głupszym, na ring nie wchodzę.

Nie umiesz czytać, to nie pisz, nie wiesz, że do jednej już chodzę Pani. Już ta Twoja pasja robienia ze mnie potwora tak Cię opętała, że sam gubisz się we własnych zeznaniach, ale Ty jako wielce ideał się przyznać do tego nie umiesz.

Powiem tylko jedno na Ciebie - żal.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
@user96 jedno pytanie: dlaczego założyłeś 14 wątków na ten sam temat?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Bo prócz niskiego wzrostu,ma jeszcze demencję.
😉

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Do @Saanvi na szkolenie marsz 😅
Akurat spotkałam się z gościem co miał podane jakieś 183, a w efekcie był mojego wzrostu, więc chyba coś mi się urosło :p Na szczęście dla mnie wzrost to nie jest przeszkoda, chociaż nie jest to popularna opinia więc idę siedzieć cicho gdzieś indziej :ROFLMAO:

Btw. byłam wczoraj w kinie na filmie o swatce i niestety wielokrotnie był powtarzany motyw wzrostu, że inaczej patrzy się na wysokich mężczyzn, a inaczej na niskich. I nawet nie dotyczy to wyłącznie tego jak kobiety patrzą na potencjalnego kandydata, ale ogólnie. Tylko to chodziło raczej o osoby poniżej 170, że mogą mieć trudniej, mężczyźni ofkors. Od razu pomyślałam o tematach wałkowanych na SF.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
A co ja dzieci mam brać? i posądzać mnie o pedofilię, będą? Szukałem dziewczyny w przedziale 26-34,
Jeśli szukasz dziewczyny 26-34, która jeszcze nikogo nie miała... to powodzenia.
Szukasz takiej, której przez tyle lat nikt nie chciał.... czyli podobnej do siebie?
A kij wam wszystkim, jesteście słabi, nie umiecie doradzić rzeczywiście tylko umiecie problemy mi wytykać a w d... z taką pomocą,
Mam nieodparte wrażenie, że jesteś bardzo zaburzony, jest w Tobie dużo jadu, frustracji a zarazem kompleksów i wypaczonego spojrzenia na życie i na samego siebie... nie gubisz się czasem w tym?
Ekspertem nie jestem, więc skonsultuj to z lekarzem psychiatrą, podpowie Ci, czy wynika to z czynników biologicznych i zapisze leki, czy to bardziej kwestia psychologiczna, środowiskowa i zaleci psychoterapię.

Ps.
zanim mi się tu jakieś stroiczki zlecą i będą skrzywione, czerwone mordki wstawiać :mad: ... nie ma w tym żadnej złośliwości czy złych intencji.
Widzę, że masz problem, podsuwam rozwiązanie... nawet jeśli miałoby się okazać, że psychiatra nie widzi problemu to warto iść choćby po to by taką informację otrzymać... choć wydaje mi się, że taki lekarz u Ciebie będzie miał duuużo roboty :(

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Za duży nacisk na seks kładzie, a to większość normalnych dziewczyn odrzuca.
Współcześnie raczej już nie działa proponowanie tradycyjnego związku małżeńskiego, bo to się kojarzy dziewczętom z praniem męskiej bielizny i prasowaniem koszul, gotowaniem posiłków. 😁
Z takim podejściem to ja się wcale nie dziwię, że nie może znaleźć.
Jak to nie może znaleźć? Znalazł sobie panią prostytutkę.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Współcześnie raczej już nie działa proponowanie tradycyjnego związku małżeńskiego, bo to się kojarzy dziewczętom z praniem męskiej bielizny i prasowaniem koszul, gotowaniem posiłków. 😁
Wygląda, że w innych rzeczywistościach żyjemy. Bardzo dużo dziewczyn na portalach randkowych poszukuje właśnie męża. Marzy im się również dziecko. Wydaje mi się, że wszystko zależy gdzie kto zagląda najczęściej.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Wygląda, że w innych rzeczywistościach żyjemy. Bardzo dużo dziewczyn na portalach randkowych poszukuje właśnie męża. Marzy im się również dziecko. Wydaje mi się, że wszystko zależy gdzie kto zagląda najczęściej.
No ale maxis poszukiwał seksu, bliskości i to sobie zorganizował.
Leczenie farmakologiczne po konsultacji psychiatrycznej jest bardziej zasadne w przypadku tych, którzy załamali się z powodu niskiego wzrostu.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
No ale maxis poszukiwał seksu, bliskości i to sobie zorganizował.
Jak szukał i znalazł to dobrze dla niego. Twoja odpowiedź jednak nijak się odnosi do mojej w której neguję, że kobiety nie chcą tradycyjnych relacji.

Leczenie farmakologiczne po konsultacji psychiatrycznej jest bardziej zasadne w przypadku tych, którzy załamali się z powodu niskiego wzrostu.
Zostawmy takie wyrokowania lekarzom.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Jak szukał i znalazł to dobrze dla niego. Twoja odpowiedź jednak nijak się odnosi do mojej w której neguję, że kobiety nie chcą tradycyjnych relacji.
No chyba raczej kobiety nie chcą zawierać związku małżeńskiego ze "szwagrami".
A skoro ktoś szuka seksu, to nie ma co go namawiać do zostawania tatusiem.

• Sad
Reactions: Aya
Kobieta

kaami

Podrywacz
Małżeństwo nie oznacza usługiwania komuś. Dwie osoby tworzą związek, to dwie osoby zajmują się domem. To już nie te czasy, że kobiety siedziały w domu i robiły za służące.
Jak to nie może znaleźć? Znalazł sobie panią prostytutkę.
No faktycznie wysokie progi. 🙂

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
No chyba raczej kobiety nie chcą zawierać związku małżeńskiego ze "szwagrami".
Możesz wyjaśnić co masz na myśli pisząc "szwagrami"? Nie rozumiem Twojego stwierdzenia.

A skoro ktoś szuka seksu, to nie ma co go namawiać do zostawania tatusiem.
Ale co ma jedno do drugiego? Nie pisałem w kontekście osoby szukającej seksu, tylko ogólnie o preferencjach kobiet.