Ty to chyba lubisz pisać o tym wzroście xDW dupie mam kobiety tak jak mają one mnie .Kończę temat i raczej nie warto tutaj pisać .
Ty to chyba lubisz pisać o tym wzroście xDW dupie mam kobiety tak jak mają one mnie .Kończę temat i raczej nie warto tutaj pisać .
Nie denerwuj się, złość piękności szkodzi a Ty nie masz czym szastaćW dupie mam kobiety tak jak mają one mnie .Kończę temat i raczej nie warto tutaj pisać .
To są inne przypadki .Ja jestem raczej inny niż oni .Mam szansę tyle co równe zeru .Będę musiał się skupić na czymś innym nie ma szukaniu kobiety .Nie potrzebna mi jest do życia kobieta .Nie denerwuj się, złość piękności szkodzi a Ty nie masz czym szastać
Jest wielu facetów, którzy mają mniej niż 177 i mają udane związki, albo oni mają do zaoferowania coś więcej niż tylko centymetry wzrostu.
Skoro tutaj dalej jesteś to znak, że przerzucasz się na mężczyzn?[...] Nie potrzebna mi jest do życia kobieta .
A jeśli kończysz tutaj, warto byłoby kontynuować wątek w Twoim starym temacie: https://sexforum.pl/threads/jak-usunac-konto.16407/W dupie mam kobiety tak jak mają one mnie .Kończę temat i raczej nie warto tutaj pisać .
Byłem z związku z dziewczyną o 5 cm wyższą było zajebiscieNie denerwuj się, złość piękności szkodzi a Ty nie masz czym szastać
Jest wielu facetów, którzy mają mniej niż 177 i mają udane związki, albo oni mają do zaoferowania coś więcej niż tylko centymetry wzrostu.
Szanuje twoje preferencje przecież mi nic do tego .Byłem z związku z dziewczyną o 5 cm wyższą było zajebiscie
Ale to ty dzwonisz. Zresztą nie pierwszy raz.W dupie mam kobiety tak jak mają one mnie .Kończę temat i raczej nie warto tutaj pisać .
NIE JESTEM GEJEM .Skoro tutaj dalej jesteś to znak, że przerzucasz się na mężczyzn?
A jeśli kończysz tutaj, warto byłoby kontynuować wątek w Twoim starym temacie: https://sexforum.pl/threads/jak-usunac-konto.16407/.
Kończą się więc możliwe opcje. Dalej siedzisz na forum o seksie, więc czegoś szukasz. Odpuściłeś sobie kobiety, mężczyznami też się nie interesujesz. Wątków innych ras tutaj nie poruszamy, więc jedynie pozostaje dyskusja o Jadwidze RączkowskiejNIE JESTEM GEJEM .
Tutaj się z Tobą zgodzę, bycie w związku nie jest obowiązkiem, jeśli nie widzisz swoich szans na zbudowanie relacji (nawet czysto seksualnej) to sobie odpuść, nic na siłę.Mam szansę tyle co równe zeru .Będę musiał się skupić na czymś innym nie ma szukaniu kobiety .Nie potrzebna mi jest do życia kobieta .
Każdy z nas jest inny, ale mamy wspólną cechę... łatwiej nam mówić o swoich wadach niż zaletach, ta łatwość samokrytycyzmu oczywiście ma u każdego różne nasilenie i różne podłoże.To są inne przypadki .Ja jestem raczej inny niż oni .
Men Going Their Own Way - też nie znałem, ale Wujek Google pomógł
Życie w znanych i bezpiecznych schematach (jaki jestem biedny, o patrzcie!), dziecinność - brak wzięcia odpowiedzialności za swoje życie, czy też samoświadomość na poziomie ucznia pierwszych klas szkoły podstawowej. To pewniaki, pierwszy lepszy psychiatra zapewne znajdzie duuużo więcej.A jaki nas problem jest, powiesz ?
Czyli user96 oficjalnie z incela stał się MGTOW.![]()
1. W przypadku ludzi nie można mówić o rasach, bo odmienny wygląd jest efektem doboru naturalnego, a nie krzyżowania osobników w celu uzyskania cech jednostkowych. Kwestię eksperymentów bogówWątków innych ras tutaj nie poruszamy, więc jedynie pozostaje dyskusja o Jadwidze Rączkowskiej
Z kogo się śmiałam?Panna Magia2000 jest zatwardziałą fanką klęczenia przed białymi (nieukraińskimi) członkami, a śmiała się na forum właśnie z heteroseksualnego Polaka, obdarzonego rzekomym przywilejem białych.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Niski wzrost załamanie nerwowe | Poza tematem | 53 | |
![]() |
Niski wzrost Depresja i totalne wypalenie w relacjach damsko męskich | Seks fotki i filmy | 27 | |
![]() |
Depresja niski wzrost | Seks | 143 | |
![]() |
Niski wzrost grupa wsparcia | Seks | 42 | |
![]() |
Niski wzrost utrudnia mi życie. | Seks | 42 |