• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Niski wzrost poważny problem znaleznieniem kobiety

Mężczyzna

user96

Seks Praktykant
Nie denerwuj się, złość piękności szkodzi a Ty nie masz czym szastać ;)
Jest wielu facetów, którzy mają mniej niż 177 i mają udane związki, albo oni mają do zaoferowania coś więcej niż tylko centymetry wzrostu.
To są inne przypadki .Ja jestem raczej inny niż oni .Mam szansę tyle co równe zeru .Będę musiał się skupić na czymś innym nie ma szukaniu kobiety .Nie potrzebna mi jest do życia kobieta .

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
A po co wy z tym typem rozmawiacie jeszcze? Przecież on tutaj od pół roku jak nie dalej siedzi i cały czas zakłada w kółko te same tematy i pitoli jak potrzaskany.

Jeśli tu jest jakiś admin jeszcze to @user96 powinien być dawno zbanowany za SPAM i dublowanie własnych tematów.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Mam szansę tyle co równe zeru .Będę musiał się skupić na czymś innym nie ma szukaniu kobiety .Nie potrzebna mi jest do życia kobieta .
Tutaj się z Tobą zgodzę, bycie w związku nie jest obowiązkiem, jeśli nie widzisz swoich szans na zbudowanie relacji (nawet czysto seksualnej) to sobie odpuść, nic na siłę.
Skup się na sobie, na karierze zawodowej, na własnym rozwoju. Jednak żeby zachować równowagę psychiczną każdy potrzebuje bodźca sukcesu, czegoś w czym jest się dobrym, co nam wychodzi.... bez tego samoocena może paść na pysk i trzeba będzie pomocy specjalisty.

W czym jesteś naprawdę dobry, co jest Twoją mocną stroną? Tak ogólnie w życiu. Jest coś w Tobie z czego jesteś dumny?

Kobieta

Magia2000

Erotoman
To są inne przypadki .Ja jestem raczej inny niż oni .
Każdy z nas jest inny, ale mamy wspólną cechę... łatwiej nam mówić o swoich wadach niż zaletach, ta łatwość samokrytycyzmu oczywiście ma u każdego różne nasilenie i różne podłoże.

Zostaw to co negatywne na chwilę na boku, zrób ćwiczenie, napisz 10 rzeczy, które u Ciebie są atutem, takich którymi mógłbyś się pochwalić.
Może jakieś cechy charakteru, może umiejętności, wiedza w jakiejś dziedzinie, nawet cechy fizyczne np. masz ładnego kutasa, albo uroczy uśmiech.

Jesteś w stanie wymienić 10 pozytywów własnej osoby? To nie jest łatwe, podejmiesz wyzwanie?

Mężczyzna

Szar

Podrywacz
A jaki nas problem jest, powiesz ?
Życie w znanych i bezpiecznych schematach (jaki jestem biedny, o patrzcie!), dziecinność - brak wzięcia odpowiedzialności za swoje życie, czy też samoświadomość na poziomie ucznia pierwszych klas szkoły podstawowej. To pewniaki, pierwszy lepszy psychiatra zapewne znajdzie duuużo więcej.

adamoginski

Erotoman
Szczerze mówiąc ja rozumiem ten problem. Trochę poczytałem o tym wzroście i rzeczywiście to co mówi user jest w pewnym sensie prawdą. W takim artykule w Newsweeku było przeprowadzone badanie przez grupę czeskich naukowców (niestety nie w Polsce tylko w USA), że facecie w wzroście 177cm są średnio o 3cm niżsi od tych o wzroście 180cm. Straszna sprawa, idę zjeść banana.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Wątków innych ras tutaj nie poruszamy, więc jedynie pozostaje dyskusja o Jadwidze Rączkowskiej
1. W przypadku ludzi nie można mówić o rasach, bo odmienny wygląd jest efektem doboru naturalnego, a nie krzyżowania osobników w celu uzyskania cech jednostkowych. Kwestię eksperymentów bogów 👽👽 pomijam, bo ta teoria paleoastronautyczna nie została jeszcze udowodniona.
2. Przykłady polskich samotników mogą skłonić niektórych z Was do refleksji na temat narodu z tego kraju i do refleksji nad wyborami kobiet, które są przekonane do BLM i BGIDG. Panna Magia2000 jest zatwardziałą fanką klęczenia przed białymi (nieukraińskimi 😕) członkami, a śmiała się na forum właśnie z heteroseksualnego Polaka, obdarzonego rzekomym przywilejem białych.