• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Niski wzrost poniżej 180

Status
Zamknięty.
C

col.Greg

Guest
user96 Tak to jest przykład. Jest tego wiecej przez namolność odstręczają innych. Nie idz tą ściezką;)

C

col.Greg

Guest
@user96 Zamiast skamleć, napisz do którejś z dziewczyn. Przedstaw sie ładnie i zadaj pytanie, np: Dzień dobry, czysądzisz z taki facet jak ja... tu podajesz podstawowe informacje, w tym wzrost oczuwiście też, ma szanse na nawiązanie kontaktu z dziewczynami takimi jak Ty. Albo ci odpowie, albo nie. Ale sprawę niejako pchniesz do przodu (nie dziekuj:D) A nuz bedzie mialla dobry nastrój, a wtedy.......powie ci z takimi jak ja to nie, ale spróbuj gdzie indziej. I juz ci bedzie łatwiej, pierwsze strzały padły

Ostatnio edytowane przez moderatora:
C

col.Greg

Guest
@user96 Daj znać jak napiszesz, i zrób to jak najszybciej. Naprzód@user96! I nie myśl nad tym tylko rób;) Już nie masz nic do stracenia

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Mając takie problemy umrzesz ze zgryzoty...
Wyjdź na ulicę i popatrz na ludzi idących w parach. Ilu z nich ma powyżej 177 a ilu poniżej?
W Warszawie mężczyźni są jednakże przeciętnie wyżsi niż w Łodzi i w miasteczkach zachodniego Mazowsza. A kobiety piękniejsze.

A dla załamanych ułomności, jaką jest niski wzrost, piosenka z filmu nakręconego w Łodzi, dawno temu. Możemy się przynajmniej pośmiać z tego m mankamentu

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Popracuj nad swoją postawą, zrezygnowany, zniecierpliwiony i negatywnie nastawiony do świata mężczyzna nie będzie pociągający, nieistotne ile ma wzrostu.

C

col.Greg

Guest
Hm....możę Twoje podejście jest zbyt roszczeniowo-zadaniowe. Albo tak jest przez nie odbierane. Taki styl jest prezentowany przez osoby, które nie dążą do stałego ziązku niezależnie od płci, która reprezentują. A na SF znalezienie kogos odpowiedniego to albo przypadek, albo zrzadzenia losu.

Mężczyzna

user96

Seks Praktykant
Hm....możę Twoje podejście jest zbyt roszczeniowo-zadaniowe. Albo tak jest przez nie odbierane. Taki styl jest prezentowany przez osoby, które nie dążą do stałego ziązku niezależnie od płci, która reprezentują. A na SF znalezienie kogos odpowiedniego to albo przypadek, albo zrzadzenia losu.
Szukam kogoś dużo dłużej niż 5 lat naprawdę żadna do mnie nie napisała osobą nawet jak pisałem .Nic kompletnie.Moze trochę zrozumienia powieneś okazać .

Mężczyzna

user96

Seks Praktykant
Popracuj nad swoją postawą, zrezygnowany, zniecierpliwiony i negatywnie nastawiony do świata mężczyzna nie będzie pociągający, nieistotne ile ma wzrostu.
Niestety uświadomiłem sobie parę lat temu ,że żyje w takich czasach gdzie bardzo trudno dostosować się do społeczeństwa .Cieżko poznać kogoś w tych czasach internet wcale ułatwia sprawy a w realu jest tak ,że ludzie są bardzo nieufni do ludzi.

Mężczyzna

user96

Seks Praktykant
Ja na wstępie słyszałem od dziewczyny nie jednej ,że jestem za niski .Nie szukałem dziewczyny +170 lub 175 cm bo po co mi taka.Żeby słyszeć skiełczenie że jestem za niski.

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
No jesteś niski to mówią prawdę, w czym problem. Do grubej możesz powiedzieć, że jest za gruba

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Ja bym się dziwnie czuł z wysoką dziewczyną i w czym problem? Szukam niskiej albo średniej. Większy problem mają dziewczyny 190 niż facet 170

Status
Zamknięty.