W Warszawie mężczyźni są jednakże przeciętnie wyżsi niż w Łodzi i w miasteczkach zachodniego Mazowsza. A kobiety piękniejsze.Mając takie problemy umrzesz ze zgryzoty...
Wyjdź na ulicę i popatrz na ludzi idących w parach. Ilu z nich ma powyżej 177 a ilu poniżej?
Próbowałem napisałem i co i nic.Nie ma kompletnych szans jak jest niski tak jak ja.@user96 Daj znać jak napiszesz, i zrób to jak najszybciej. Naprzód@user96! I nie myśl nad tym tylko rób Już nie masz nic do stracenia
Cierpliwości. Ja napisałem i sie udało Sa jeszcze świetne, zyczliwe dziewczyny. Tylko one nie sa krzykliwe, trzeba je odnależćPróbowałem napisałem i co i nic.Nie ma kompletnych szans jak jest niski tak jak ja.
Trace już cierpliwość bo lata szukałem życzliwych kobiet .Takich jest coraz mniej nigdy nikogo nie spotkałem .Mam już 28 lat i ciężko już w moim wieku kogokolwiek poznać.Cierpliwości. Ja napisałem i sie udało Sa jeszcze świetne, zyczliwe dziewczyny. Tylko one nie sa krzykliwe, trzeba je odnależć
Szukam kogoś dużo dłużej niż 5 lat naprawdę żadna do mnie nie napisała osobą nawet jak pisałem .Nic kompletnie.Moze trochę zrozumienia powieneś okazać .Hm....możę Twoje podejście jest zbyt roszczeniowo-zadaniowe. Albo tak jest przez nie odbierane. Taki styl jest prezentowany przez osoby, które nie dążą do stałego ziązku niezależnie od płci, która reprezentują. A na SF znalezienie kogos odpowiedniego to albo przypadek, albo zrzadzenia losu.
Niestety uświadomiłem sobie parę lat temu ,że żyje w takich czasach gdzie bardzo trudno dostosować się do społeczeństwa .Cieżko poznać kogoś w tych czasach internet wcale ułatwia sprawy a w realu jest tak ,że ludzie są bardzo nieufni do ludzi.Popracuj nad swoją postawą, zrezygnowany, zniecierpliwiony i negatywnie nastawiony do świata mężczyzna nie będzie pociągający, nieistotne ile ma wzrostu.
Serio nie masz .To gdzie szukałeś ?Mam 188cm i jakoś nie mam brania
@user96, to też nie jest tak, że jak widzimy wysokiego to od razu rozkładamy nogi. Wzrost nie zapewnia brania z automatu.Serio nie masz .To gdzie szukałeś ?
Zgadzam się. Nie jest tak jak wydaje się.@user96, to też nie jest tak, że jak widzimy wysokiego to od razu rozkładamy nogi. Wzrost nie zapewnia brania z automatu.
No ale nie brania z automatu ale też to jest duży wstęp żeby być zainteresowanym przez płeć żeńską.@user96, to też nie jest tak, że jak widzimy wysokiego to od razu rozkładamy nogi. Wzrost nie zapewnia brania z automatu.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Niski wzrost grupa wsparcia | Seks | 41 | ||
Niski wzrost utrudnia mi życie. | Seks | 41 | ||
Niski wzrost problem załamka | Fetysze i perwersje | 72 | ||
Niski facet utrudnia mi życie . | Poza tematem | 0 | ||
Niski facet brak zrozumienia danego problemu | Poza tematem | 3 |