• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Niewierny mąż - rozgrzewa czy odpycha

Mężczyzna

topwestman

Nowicjusz
Jak drogie forumowiczki wpływa na wasze emocje facet dopuszczający się zdrady, jednorazowej lub wielokrotnej. Mowa w tym przypadku o zwiazku lub małżeństwie. Czy po takich wydarzeniach pociąg do de facto oszukującego faceta całkowicie zanika? Może chciałybyście mieć seks jak dawniej, ale świadomość z kim macie doczynienia odbiera wam możliwość orgazmu? A może jednak odwrotnie, może pociąga was ta samczo-alfia skłonność do zdrad?

Wielu forumowiczów pisało o tym jakł podnieca ich zdrada partnerki, ale mam wrażenie, że to właśnie domena męska. Nie kojarzę wyrażpnych analogicznych fascynacji po stronie damskiej.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Jeśli facet w związku czy mąż by mnie zdradzał, to by mnie to zmotywowało to działania... do pakowania mu walizek, do złożenia pozwu rozwodowego i wniosku o podział majątku.

Mężczyzna

topwestman

Nowicjusz
😂 serio... Taki temat mógł wymyślić tylko facet, który o kobietach ma takie pojęcie, jak świnia o jeździe na wrotkach 🤦🤦🤦
Dlaczego tak uważasz? Moje pytanie zasadza się właściwie na kontraście pomiędzy podejściem NIEKTÓRYCH mężczyzn do zdrady partnerki, a podejściem jak wydaje mi się 99.9% kobiet. Może znajdzie się tutaj promil kobiet, które mają to niszowe podejście, o ile w ogóle istnieją takowe...

Skąd ta rozbieżność się bierze, że facetów potrafi to jarać, a kobiety przeciwnie?

Mężczyzna

topwestman

Nowicjusz
Ech... ten moment kiedy zastanawiasz się czy warto co kolwiek odpisywać i tracić czas na tłumaczenie oczywistych oczywistości...
🤦

Bo mamy równość i różność płci.
Rozumiem, że dla Ciebie to oczywiste, ale właśnie o to mi chodzi – dla mnie to wcale nie jest takie jednoznaczne. Skoro mężczyzn naprawdę potrafi podniecać zdrada partnerki (co wynika z różnych wpisów i wyznań), to dlaczego u kobiet takie reakcje praktycznie nie występują?

Czy to kwestia różnic biologicznych, wychowania, czy raczej tego, że u kobiet zdrada dotyka bardziej emocjonalnej sfery, a u facetów łatwiej ją oddzielić od samego seksu?

Nie upieram się przy swojej tezie, po prostu ciekawi mnie, czy znajdzie się choć kilka kobiet, które mają inne doświadczenia czy odczucia.