• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

nietypowy fetysz

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
zauważyłem że od jakiegoś czasu bardzo podnieca mnie niedepilowane ciało kobiety, na początku chodziło o niedepilowaną cipkę i pachy a teraz też o naturalne ciało takie różne niedoskonałości ciała które pojawiają się z wiekiem czyli rozstępy na brzuchu, brzuch z oponką, mocno obwisłe piersi z rozstępami, cellulit na pośladkach i udach, i inne takie. Zawsze oglądam się za takimi kobietami na plaży czy na basenie i bardzo mnie taki widok podnieca, czy ktoś też tak ma?

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
Mam podobnie jak Ty, ostatnio mega mnie pociąga owłosiona cipka i pachy. Uwielbiam taki tygodniowy odrost.
pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem wtedy u mojej dziewczyny pachy z kilkudniowym zarostem i tak mi się to spodobało że oszalałem, dziewczyna się zawstydziła i myślała że robię sobie z niej żarty, później już nie dała się namówić żeby troszkę zapuściła włosków. Obecnie żona też niechętnie to robi ale czasem najczęściej jesień zima mogę ją dorwać z owłosionymi paszkami i cipką

Blade25

Cichy Podglądacz
U mnie na szczecie na cipke się zgodziła a co do reszty to jest lato więc raczej rzadko się zdarza. I to jest właśnie dobra strona zimy, kobiety nie golą się tak często jak zawsze😍 Uwielbiam naturalne kobiety.