• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Niespełnione fantazje

Mężczyzna

AnalTerror6

Cichy Podglądacz
Nie bądź matka Polką!!! To takie moje hasło dla kobiet :)

Mam 36 lat, żona 43. 16 lat w związku niekoniecznie spełnionym seksualnie...

Uważam, że dobry seks jest jednym z ważniejszych filarów dobrego związku, a małżeństwa z takim stażem aby nie popaść w rutynę powinny coś urozmaicać bo ileż można się bzykać za każdym razem tak samo w tych samych pozycjach.. To już H przestaje stawać! To tak jakby jeść codziennie rosół na obiad.

Nie uważam żebym miał jakieś chore zboczenia ale zawsze byłem tym dominującym, dorzucajacym do pieca, otwarty na nowe doznania, budującym atmosferę, aby zawsze był jakiś ogień w naszym związku.

Lubię zabawki aby nieco za potęgować doznania.. wejść na wyżyny satysfakcji jaką nam daje seks...

I kurwa czy to jest jakieś chore, że między penetracja chce jej polizać cipkę jednocześnie wkładając dildo normalnych rozmiarów?

Czy to jest chore że jako gra wstępna kręci mnie jak żona bawi się jakaś zabawka i pobudza to we mnie instynkt wilka?

Czy to chore że kręci mnie jak wsadza sobie dildo lub bawi się cipką jednocześnie robiąc mi loda? Niewiele więcej.. wszystko z poszanowaniem jej i cipki.

Tak to jest chore, zdaniem żony i tak byłem już u psychologa - zapisała mnie. Toć to qrwa do impotencji prowadzi..

Na ten moment moja fantazja jest zamknięta w skrzyni w piwnicy.. od wstydliwości ich użycia i wachania wydupcyłem wszystko w podziemia.

Dbam o siebie na co dzień do łóżka zawsze idę ogolony (broda tors) wykąpany pachnący zawsze gotowy do pieszczot :D

Jestem wierny mamy dziecko 6 lat, żona jest troskliwa dbająca ogólnie o dom dziecko i gotowanie. Przyzwyczaiłem się do tej jej rutyny wspomagam się tabletkami przykre. Przez 16 lat nie zdążyłem się jeszcze spełnić czuję się zblokowany.

Przesłanie dla Pań - te qrwa "przez żołądek do serca" to już nie te czasy!

Już mnie wkurwia pytanie co byś chciał na obiad! Nic qrwa! - tylko Ciebie.

Przestańcie drogie Panie mające rodziny (o ile tu takie są) myśleć ciągle co ugotować tym dziecia.. jak jeden dzień obiadu nie dostaną to nic się nie stanie - poradzą sobie. Zostawcie czasem te pranie sprzątanie i narzekanie.. Zajmijcie się przez chwilę sobą i pamiętajcie o swoich partnerach zastanówcie się nad wspólnym dniem, żeby był chociaż trochę wyjątkowy niż cała codzienność...

NIE BĄDŹ MATKA POLKA!!! Bo Cię prędzej czy później Stary zdradzi albo zostawi

Mężczyzna

SissyLaceytv

Biegły Uwodziciel
1. Jak miałem żonę to chciałem żeby się ruchała na prawo i lewo... Choć po rozwodzie doszły do mnie pewne informacje że się ruchała, ale za rękę nie złapałem... Jeśli to prawda to super, nie mam do niej o to żalu.

2. Marzę żeby przebrać się za kobietę i spędzić noc z facetem, robić mu loda z połykiem, dawać dupy

3. Chciałbym w samych pończochach i szpilkach wejść do pokoju pełnego facetów i każdemu po kolei obciągać

4. Kolejnym marzeniem jest móc na co dzień chodzić w damskich butach, zdecydowanie bardziej mi się podobają jak męskie.

5. Z byłą żoną mieliśmy fantazję że razem obciągamy kutasa, który ją później rucha a ja w tym czasie wylizuje jaja i dupę tego który ją posuwa. No i na koniec spuszcza się na jej cipę a ja, jak grzeczny piesek zlizuje spermę
Podzielam Twoje fantazje 😍

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Jestem wierny mamy dziecko 6 lat, żona jest troskliwa dbająca ogólnie o dom dziecko i gotowanie. Przyzwyczaiłem się do tej jej rutyny wspomagam się tabletkami przykre. Przez 16 lat nie zdążyłem się jeszcze spełnić czuję się zblokowany.

NIE BĄDŹ MATKA POLKA!!! Bo Cię prędzej czy później Stary zdradzi albo zostawi
Dobry człowieku.
Odpowiedz nas jedno pytanie. Dlaczego związałeś się z tą kobietą? Skoro nigdy nie spełniłeś się z nią seksualnie? Wpadka? Nie. To dlaczego jesteś z kobietą o innym niż Ty temperamencie?

Mężczyzna

swi

Cichy Podglądacz
Dobry człowieku.
Odpowiedz nas jedno pytanie. Dlaczego związałeś się z tą kobietą? Skoro nigdy nie spełniłeś się z nią seksualnie? Wpadka? Nie. To dlaczego jesteś z kobietą o innym niż Ty temperamencie?
Moze dlatego, ze ten temperament zmienił sie z czasem. Niestety tak sie bardzo czesto dzieje..... :(

Mężczyzna

AnalTerror6

Cichy Podglądacz
Dobry człowieku.
Jak ją poznałem była nieco bardziej dzika poza tym moje fantazje rosły w siłę z czasem zaczęła przygasać po porodzie syna już w ogóle wygasła. Czułem że muszę ją do wszystkiego zmuszać i tak do teraz :p wkurwia mnie że muszę o wszystko się upominać i zwracać uwagę żeby nie chodziła do łóżka ubrana na lumpa

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Jak ją poznałem była nieco bardziej dzika poza tym moje fantazje rosły w siłę z czasem zaczęła przygasać po porodzie syna już w ogóle wygasła. Czułem że muszę ją do wszystkiego zmuszać i tak do teraz :p wkurwia mnie że muszę o wszystko się upominać i zwracać uwagę żeby nie chodziła do łóżka ubrana na lumpa
No to czyli jednak na początku coś tam spełniłeś. Zdecyduj się. 16 lat nic czy może jednak najpierw tak?
A to co później to norma. Pierdzący i chrapiący mąż, bekający z browarem w jednej ręce a druga drapiący się po jajach przestaje z czasem podniecać. Do tego po urodzeniu dziecka kobieta ma przestawiony z reguły "celownik" na dziecko. I to jest zgodne z naturą.
Oczywiście w drugą stronę jest to samo. Kobieta z łupieżem oraz w "worku po ziemniakach" też powoli staje się niesmaczna.
Codzienność zabija namiętność. To takie częste i oczywiste.