• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Niespełnione fantazje

Mężczyzna

Monsz

Seks Praktykant
Poniżanie faceta, ciągnięcie go na łańcuchu... i przy tym picie pysznego drinka i palenie papieroska ;)
Udawany gwałt, bycie uległą, zabawa z moim facetem i wibratorem takim małym, zabawa w age play, waniliowy i uczuciowy seks z śniadaniem do łóżka XD No jest tego dużo ale nigdy nie zostanie to spełnione.
To wszystko jest do zrobienia...

Mężczyzna

Monsz

Seks Praktykant
Ludzie to fałszywe coorvikłaki. Nie potrzebuje problemów :)
W wiekszosci tak jest. Tez tak myslalem dopoki jej nie spotkalem. Gdzies jest ta jedna osoba, ktora do Ciebie przypasuje (wiem, brzmi jak farmazon, ale tak juz jest). Zdarza sie, ze te osobe spotkamy w najmniej spodziewanym miejscu i czasie, kompletnie nieprzygotowani...

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Cipeczka12

Podrywacz
Poniżanie faceta, ciągnięcie go na łańcuchu... i przy tym picie pysznego drinka i palenie papieroska ;)
Udawany gwałt, bycie uległą, zabawa z moim facetem i wibratorem takim małym, zabawa w age play, waniliowy i uczuciowy seks z śniadaniem do łóżka XD No jest tego dużo ale nigdy nie zostanie to spełnione.
A Duszenie Mnie Twoją Dupą ? 😌

Mężczyzna

lysy100%

Cichy Podglądacz
Dlaczego nie? Też się zastanawiam czy moje fantazje się uda kiedyś spełnić - a jest ich wiele i różnych 😈 ale nie mówię że nigdy 😉