A to już nieaktualne, znalazłam sobie hot 23 latkaA 30 to już za dużo?Mi się marzy zbliżenie z kobietą starszą odemnie, dotychczas trafiały mi się głównie młodsze. W sumie jak zgolę zarost to wyglądam na 24
![]()
Szkoda chłopaka. Obawiam się że wciągniesz go nosemA to już nieaktualne, znalazłam sobie hot 23 latka![]()
To taki dominujący 23 latek, nie ma co się o niego martwić, chodzę przy nim jak w zegarkuSzkoda chłopaka. Obawiam się że wciągniesz go nosemToy Boy
No no, kto by się spodziewał. Taka zaprawiona w bojach sexy Tygrysica da się ujarzmić młodemu Kocurowi..gratkiTo taki dominujący 23 latek, nie ma co się o niego martwić, chodzę przy nim jak w zegarku![]()
Dzięki, ale przecież ja wszędzie piszę, że lubię być zdominowanaNo no, kto by się spodziewał. Taka zaprawiona w bojach sexy Tygrysica da się ujarzmić młodemu Kocurowi..gratki![]()
Kurczę...zacząłem to Sobie wizualizowaćTo taki dominujący 23 latek, nie ma co się o niego martwić, chodzę przy nim jak w zegarku![]()
Aaaa to udanych lotów w takim razieA to już nieaktualne, znalazłam sobie hot 23 latka![]()
Mogę się wymalować czarna farbą i dać się po opierać o swoją PalmęA co chcesz być palmą o którą rdzenni mieszkańcy będą opierać swoje tyłki?![]()
Idealna kobietaDzięki, ale przecież ja wszędzie piszę, że lubię być zdominowana![]()
Owszem, szczególnie w trakcie gry wstępnej. Facesittingu itpIdealna kobietaa czasami lubisz dominować dla odmiany?
![]()
Teraz to dolałam oliwy do ognia bo ja kocham FacesittingOwszem, szczególnie w trakcie gry wstępnej. Facesittingu itp![]()
u mnie zaś trójkąt ale z żoną i drugim panem. Pierw daje im chwilę tylko dla siebie a później już razem walimy ją na dwa batyTrójkąt z żoną i inną kobietą, ale tak żeby panie cały czas sobie dogadzały, pieściły i całowały.
Kolejnym marzeniem jest seks podczas gdy ktoś nas obserwuje.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
NIESPEŁNIONE MISTERIUM | Opowiadania erotyczne | 1 | |
J | Jakie macie fantazje Bi? | Fantazje erotyczne | 29 | |
G | Spełnie Twoje fantazje (Kraków) | Ogłoszenia | 0 | |
M | Fantazje z nieznajomym/nieznajomą | Fantazje erotyczne | 35 | |
S | Kto ma fantazje ze starszymi paniami | Fantazje erotyczne | 10 |