Marzy mi się seks w dżungli albo w lesie amazońskim, do tego dwóch hojnie obdarzonych czarnoskórych panów którzy mnie penetrują a z nieba leci ciepły deszcz
Mam dobra znajoma lesbijke, bardzo dobrze sie dogadujemy, lubimy sie. Czasami az iskrzy miedzy nami no i tak mi sie marzy, zeby sie wkrecic miedzy nie do lozka...
Marzy mi się seks w dżungli albo w lesie amazońskim, do tego dwóch hojnie obdarzonych czarnoskórych panów którzy mnie penetrują a z nieba leci ciepły deszcz
Okolice 25, ale ktoś mi ostatnio powiedział, że to fantazja, a nie granica absolutna. Więc kto wie, mam otwarty umysł i spodziewam się niebawem wykreślić to z tej listy
A 30 to już za dużo? Mi się marzy zbliżenie z kobietą starszą odemnie, dotychczas trafiały mi się głównie młodsze. W sumie jak zgolę zarost to wyglądam na 24
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.