• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Niemoralne propozycje

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Faceci to jednak prosty mechanizm ON/OFF.
I jak tu kochać tych głąbów :)
Jakoś łatwiej kochać tych co nie są tak bardzo głąbami :ROFLMAO:
Ja przepraszam bardzo ale czy ten temat nie zszedł trochę z wątku? 😂😂😂
I mimo, że jest to na swój sposób urocze i naprawdę pewnie każdy facet co jest w związku docenia, że go ta jego baba przygarnęła i daje z nim radę... To ej xD Na coś się przydajemy chyba? 😂

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Jeśli facet dostaje taką propozycję to znaczy, że wygląda jak model :p

Takie pytanie nadal może podpaść pod molestowanie seksualne, jeśli dziewczyna poczuje się urażona :)
Koło modela to ja nie stałem 😉.
Ale faktem jest że ,podobałem i wydaje mi się że nadal podobam sie kobietą, dosyć często widzę co się wokół mnie dzieje.😉

Kobieta

Laura98

Nowicjusz
Domyślam się, że pytasz o propozycję poza tym forum? Bo tutaj takich jest cała masa i sama miałem dziesiątki, ale nie jestem tutaj, aby szukać seksu, więc zazwyczaj ignoruję zaczepki, choć czasem odpowiadam, aby pofantazjować.

A tak poza forum, to zdarzały mi się chyba 2 sytuacje, gdzie dostałam propozycję seksu. Jedna w klubie gdzie i ja i on trochę wypiliśmy i liczył na coś. I raz na imprezie w pracy, gdzie Pan trochę się zagalopował po alkoholu.
Poza tym wielokrotnie przyłapywałam mężczyzn jak się gapili na mnie. Lubie widzieć ich wzrok, a potem jak szybko odwracają go.

Mężczyzna

ergo.

Seks Praktykant
Ja przepraszam bardzo ale czy ten temat nie zszedł trochę z wątku? 😂😂😂
I mimo, że jest to na swój sposób urocze i naprawdę pewnie każdy facet co jest w związku docenia, że go ta jego baba przygarnęła i daje z nim radę... To ej xD Na coś się przydajemy chyba? 😂

A co jest w tym uroczego? W związku obie strony powinny się wzajemnie sobą cieszyć i pragnąć siebie nawzajem a nie cieszyć się, że Cię baba do tej pory z domu nie pogoniła. Trzymaj gardę :D

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
A co jest w tym uroczego? W związku obie strony powinny się wzajemnie sobą cieszyć i pragnąć siebie nawzajem a nie cieszyć się, że Cię baba do tej pory z domu nie pogoniła. Trzymaj gardę :D
To w żartach było 😂 Mam nadzieję, że ze strony dziewczyn też 😁 Tak generalnie to się zgadzam, związek to nic innego jak wspólne czerpanie przyjemności z bycia razem, wzajemnie wspieranie się i walka o siebie i cała masa innych epitetów 😁

A Ty ergo lepiej napisz jakie składałeś niemoralne propozycje 😁

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
atrakcyjny-facet-chodz-przetrzepie_2023-03-05_23-39-59.jpg
Ja jestem z epoki przed-memowej...mógłbyś wytłumaczyć :) ?

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
W mojej firmie pracuje bardzo mało kobiet,a te które pracują są powyżej średniej krajowej. Zdarzają się dwuznaczności albo bardzo odważne żarty ale nie wiem czy już pod niemoralne propozycje podchodzi 😁

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Post autorki odczytałam jako propozycję stricte seksualną od kogoś kto nie jest w naszym obszarze zainteresowań albo po prostu od kogoś, od kogo się tego nie spodziewamy. Na początku do głowy mi od razu przyszedł @maxis i jego historia o tym jak zaproponował koleżance z pracy kasę za seks i o dziwo nie chciała.

Bo jeśli już z kimś jesteśmy bliżej, dobrze nam to idzie wszystko to w propozycji seksu nie widzę nic niemoralnego ;)
O to mój głos w dyskusji, chociaż dalej nie jestem przekonany co jest, a co nie jest "niemoralną propozycją":unsure:
Moralne, czy niemoralne. Jedna czy może padło ich więcej.